Meslek ve sağlık çalışmalarını tanımayı amaçlayan ziyarette, hastane Başhekim Sadık Eryılmaz'den, hastane çalışmalarına ilişkin minik öğrenciler bilgiler aldılar. 

Anaokulu ve Kreş öğrencileri ile yakından ilgilenen Başhekim Sadık Eryılmaz ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Yunus Turgut Işık, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başhekim Sadık Eryılmaz, “Çocuklarımızın bizleri ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum, çocuklar bizim geleceğimizdir, umudumuzdur, onlar ne kadar iyiyse bizler de o kadar iyiyiz. Temennimiz daha eğitimli, daha modern bir gençlik oluşması. Bizlerde bu anlamda elimizden gelen çabayı göstermeye çalışacağız, bizlerde sağlık adına ne katkımız varsa yapmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doktor Yunus Turgut ise  “Çocukların sağlığını korumak, hasta olduktan sonra onların tedavi olmalarından daha önemli bir girişim. O nedenle ailelerin çocuk sağlığı konusunda çok dikkatli olmaları gerekmektedir. Özellikle sağlığın korunması yönünden faaliyet göstermeleri, bilinçli olmaları gerekiyor. Beslenme, aşılama, iyi uyku ve temiz çevre düzenine dikkat etmeleri gerekiyor.” dedi