AK Parti Merkez ilçe teşkilatı koordinesinde mahalle başkanları, sandık başkanları ve müşahitleriyle bir bir toplantı yapan AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Alkayış, yarın seçim olacakmış gibi seçime hazır olduklarını ifade etti.

Mahalle Başkanları, sandık başkanları, müşahitler ve Köy temsilcileriyle bir araya gelen AK Parti teşkilatı bu kez İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleriyle bir araya gelerek seçim çalışmaları konusunda istişarede bulundu. 

AK Parti binasında düzenlenen toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Adıyaman Belediye başkanı Hüsrev Kutlu, İl genel meclisi başkanı Mehmet Can Erdoğan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış ve AK Parti Adıyaman belediye başkan adayı Süleyman Kılınç katıldı.

Seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten AK Parti Merkez ilçe başkanı Mustafa Alkayış; “Genel seçimlerin ardından ara vermeden gerek teşkilat çalışmalarımıza gerekse de her zaman belirttiğimiz gibi yarın bir seçim olacakmış gibi seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Mahalle başkanlarımız, sandık başkanlarımız, sandık müşahitlerimiz, köy başkanlarımızla sık sık bir araya gelip neler yapmamız gerektiği konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Bugünde il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerimizle bir araya gelip, önümüzdeki seçim süreciyle ilgili istişarelerde bulunduk. 31 Mart sabahına kadarda çalışmalarımız, ziyaretlerimiz ve istişarelerimiz devam edecektir. Bizlere her konuda destek olan milletvekillerimize, il başkanlığımıza, kadın kolları başkanlığımıza, gençlik kolları başkanlığımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Allah hepsinden razı olsun” dedi.

Her seçimde olduğu gibi yerel seçimlerinde büyük önem taşıdığını belirten Ak Parti Adıyaman il başkanı Mehmet Dağtekin; “Partimiz çatısı altında bir görev alan almayan herkes bu kutlu dava uğruna elinden geleni yapıyor. Aziz milletimizin destek ve dualarıyla şu ana kadar yapılan her seçimden zaferle çıkan AK Partinin neferleri olarak ilk günden bugüne halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz. Önümüzde yine önemli bir seçim var ve bu seçimde da Allah’ın izniyle yeni bir zaferle çıkmaya hazırlanıyoruz. Mevcut belediye başkanımız göreve geldiğin günden bugüne Adıyaman halkına hizmet etme adına elinden geleni yapmıştır. Bu bir bayrak yarışıdır ve yeni dönemde Süleyman Kılınç hocamız belediye başkanı adayımız olmuştur ve inşallah yeni bir zaferle onu belediye başkanı yapacağız” dedi.

AK Parti çatısı altında olmaktan her zaman onur duyduğunu belirten Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, “Milletvekili olduğum süre boyunca olduğu gibi belediye başkanı olduğum andan itibaren hemşerilerimize hizmet etmek için elimden geleni yaptım. Bu bir bayrak yarışıdır genel başkanımız, genel merkezimiz yeri geldiğinde nasıl bize kutlu davada görev verdilerse, şimdi görev sırası değerli bir kardeşimize verildi inşallah el ele, gönül gönüle ilk günkü aşkla çalışarak 31 Mart tarihinde Türkiye geneli olduğu gibi Adıyaman’da da yeni bir zafere imza atıp Süleyman Kılınç hocamızı belediye başkanı seçeceğiz.” Şeklinde konuştu. 

31 Mart tarihinde Adıyaman olarak yeni bir zafere imza atmak için gece gündüz demeden çalışacaklarını belirten AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Süleyman Kılınç; “Genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle Adıyaman Belediye başkan adayı olarak görevlendirildik. Sayın başkanımızın buyurduğu üzere bu bir bayrak yarışıdır ve sayın başkanın yeni dönemde görev almayacak olması onun başarısız olduğu anlamına gelmez. Mevcut belediye başkanımız da görev aldığı günden bugüne Adıyaman halkına hizmet adına elinden geleni yapmıştır. Kısmet oldu ve yeni dönemde biz görevlendirildik. Ankara’dan Adıyaman’a geldiğimiz andan itibaren çalışmalarımıza başladık, gittiğimiz her yerde partimize ve şansıma gösterilen ilgi bizleri ziyadesiyle memnun ediyor. Bizler teşkilatımızın her kademesiyle sürekli bu şekilde istişarelerde bulunup, seçim gününe kadar gitmediğimiz yer, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el kalmayacak. Sayın genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın buyurduğu üzere gönül belediyeciliğini en güzel şekilde yerine getirmek adına var gücümüzle çalışacağız. Bizler ziyaretlerimize devam ederken, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları teşkilatımızda ellerinden geleni yapıyor. Bugünde bizleri bir araya getirerek seçim çalışmalarıyla istişarelerde bulunduk. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.