Serik Adliye sarayında düzenlenen törene Serik Belediye Başkanı Dr. Kadir Kumbul, CHP Serik İlçe başkanı  Şeref Çimen, CHP Belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı ve partililer katıldı.

Eşi Hasibe Kumbul ile birlikte Serik Adliyesine gelen başkan Kumbul  mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Servet Olcar Çil’den aldı.

Kendisinin Kadir Gecesinde doğduğunu ve bugünün de Kadir Gecesine denk gelmesinin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Serik Belediye Başkanı Dr. Kadir Kumbul; “Bu yola inanarak ve insanlara güvenerek çıktık. Çok çalıştık. Mahalle mahalle köy köy dolaştık. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık. İnsanlarımız bize biz insanlarımıza güvendik. Seçimi kazandık. Ben herkesin belediye başkanıyım. Belediyemizi hep birlikte yöneteceğiz. Serik’te çok güzel işler olacağına inanıyoruz. Destek Serik halkından hizmet bizden diyerek yola çıkmıştık. Serik desteğini verdi, şimdi sıra bizde  bu vesileyle belediye meclis üyesi seçilen arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum. Hep birlikte Serik ilçemizde güzel hizmetlere imza atacağız. Seçimin ilçemize, ülkemize ve partimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, bana güvenen, destek olan herkee teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. ” dedi.

Konuşmaların ardından başkan Kumbul, Belediye meclis üyeleri ve partililerle çekilen toplu fotoğrafla mazbata töreni son buldu