Serik belediyesi önünde düzenlenen devir teslim törenine, CHP Antalya Milletvekilleri Aliye Coşar, Sururi Çorabatır, Mustafa Erdem, Cavit Arı, CHP İl Başkanı Nail Kamacı, CHP Serik ilçe başkanı Şeref Çimen, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Törende açlış konuşması yapan CHP Serik ilçe başkanı Şeref Çimen, 31 Mart yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk partisinin Türkiye geneli olduğu gibi Antalya ve 16 ilçede desten yazdıklarını belirterek, il başkanı Nail Kamacı başta olmak üzere bizlere bu sevinci yaşatan herkese teşkkür ediyorum” dedi.

KAMACI: BÖBÜRLENMEYECEĞİZ, İNSANLARI KÜÇÜK GÖRMEYECĞİZ SADECE HİZMET EDECEĞİZ

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı yaptığı konuşmasında; “31 Mart yerel seçimde büyük başarıya imza atan partililerimizi, belediye başkan adaylarımızı, il yönetimimizi, milletvekillerimizi, Serik’te ittifak kuran tüm partileri saygıyla selamlıyorum. Sizler bu dönem Cumhuriyetimizin ikinci yızyılında yeni bir dönem açtınız. Bu açtığınız dönem  yeni bir erken seçimin önünü açacaktır. Bunları yapan sizlerin temiz vicdanıdır çok teşekkür ediyorum. Belediye başkanımız parti rozetini çıkararak Türkiye Cumhuriyeti rozetini taktı. Bundan böyle hiç kimse Serik belediyesinde ötekileştirilmeyecek. Sadece Serik ilçemizde değil Büyük Şehir belediyemizin yanı sıra bütün 16 ilçe belediyelerimizde de bütün insanlara eşit davranılacaktır. Kibirli olmayacğacız, böbürlenmeyecek, insanları küçük görmeyececğiz. Sadece hizmet edeceğiz. Bunu başardığımız için 31 Mart yerel seçimlerde başarılı olduk. Böbürlenen, üstünlük taşıyanların seçimi kaybettiğini de gördük. Kadir Kumbul başkanımıza ve Serik ilçemize hayırlı uğurlu eylesin, başarılar diliyorum, herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

KARŞINIZA BELEDİYE BAŞKANI OLARAK ÇIKMANIN ONURUNU YAŞIYORUM

Başkanlık devir teslim törenine yoğun katılımı görmekten son derece mutlu olduğunu dile getiren Serik Belediye Başkanı Kadir Kumbul yaptığı konuşmasında; “Değerli il başkanım, ilçe başkanım, saygıdeğer milletvekillerim, meclis üyelerimiz, Cumhurhiyet halk partili belediye başkanım, basınımızıın güzide temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri, değerli muhtarlarımı, kıymetli hanımefendiler, beyfendiler hoş geldiniz sefalar getirnizi. Bugüne kadar karşınıza Serik Belediye başkan adayı olarak çıkmıştım. Bugün kısmet oldu karşınıza Serik Belediye Başkanı olarak çıkmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Beni bu mutlu günümde yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

KADİR GECESİNDE DOĞDUM, KADİR GECESİ GÜNÜNDE MAZBATAMI ALDIM

Mazbata alma ve belediye başkanı olarak göreve başlama günün Kadir Gecesine denk gelmesinin manevi mutluluğunu yaşadığını dile getiren başkan Kumbul; “Değerli dostlar hepimizin bildiğiniz gib benim ismim Kadir, bir Kadir gecesi doğduğum için ailem bana Kadir ismini vermiş. Bugün kısmet oldu ve bir Kadir gecesi gününde mazbatamızı almak ve göreve başlamak kısmet oldu. Bu vesileyle halkımızın Kadir gecesini tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını temmeni ediyorum. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayının bitmesine kısa bir süre kaldı hayırlı ramazanlar dilerken, yaklaşan Ramazan bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum.” Dedi.

İLÇEMİZE TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYANDAN ALLAH RAZI OLSUN

Konuşmasına Avukatlar gününü kutlayarak devam eden başkan Kumbul; “Şimdiye kadar ilçemize hizmet etmiş olan tüm belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyor. Hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet, yaşanyanla sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum. Hepsine ilçimeze yapmış olduğu çalışmardan ve hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. İlçemize taş üstüne taş koyandan Allah razı olsun.” Dedi.

BAŞKAN APUTKAN GİBİ İLÇEMİZİN VE BELEDİYEMİZİN HAKLARINI KORUYACAĞIM

Başkan Aputkan’ın tecrübelerinden her zaman faydalanacağını ifade eden başkan Kumbul; “Bugün bu onurlu görevi değerli başkanımız Enver Aputkan’dan devir alıyorum. 5 yıl boyunca ilçemize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı kendisine gönülden teşekkür ediyorum. Başkanımın bilgi, birikim ve tecrübelerinden her zaman faydalanacağım, ilçemizin hakları için vermiş oluduğu mücadeleyi devam ettiğereceğim. Kendisini bir belediye başkanından öte ağabey olarak gördügümü ifade etmek istiyorum. Evnver Aputkan başkanımıza yapmış oludğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, kendisine ve ailesine sağlıklı uzun ömüler diliyorum.

SERİK’İ YÜZLERİN GÜLDÜĞÜ BİR İLÇE HALİNE GETİRMEK İSTİYORUZ

Yoğun bir seçim çalışması yürüttüklerini ifade eden başkan Kumbul; “Dört aylık bir seçim süreci geçirdik 66 mahallemizde 150 bin vatandaşımızı ziyaret etmeye çalıştık. Ziyaretlerimiz esnasında bizlerin tespit etmiş olduğu sorunlar, eksikler ve valepler vardı. Seçim çalışmaları esnasında vatandaşlarımızı dinledik, onların dertlerini öğrendik. Vatandaşlarımıza, projelerimizi ve hedefleriizi anlattık. Şimdi bu hedefler için çalışma zamanı. Bizlere emanet ettiğiniz ilçemizi daha çağdaş, daha modern bir hale getirek sizlerin yaşamaktan mutlu olduğu yüzlerin güldüğü bir ilçe haline getiremk istiyoruz.” Şeklinde konuştu.

HERKESE EŞİT HİZMET ETMEK BİZİM BOYNUMUZUN BORCUDUR

İlk meclis toplantısı sonrası belirlemiş oldukları hedefler doğrultusunda çalışmaya başlayacaklarını dile getiren Kumbul; “Seçim kampanyamız sırasında halkımızla bir araya geldiğimizde herkesin, her kesimin başkanı olacağım demiştim. Belediyemizi bu anlayışla yöneteceğiz. Belediye personelimizde bu anlayışla halkımıza hizmet verecek. Sizler de belediyemize geldiğinizde bu değişime şahit olacaksınız. Belediye sizlerin belediyes, o nedenle herkese eşit hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Belediyemizin her kuruşu sizlerindir.” Dedi.

MAKAM ODASINDA OTURAN BİR BELEDİYE BAŞKANI OLMAYACAĞIM

Bizlere oy veren, vermeyen herkesten Allah razı olsun. Sen, ben yok biz varız demiştik. Bugün parti rozetimizi çıkararak Allah’ın izniyle bugün çalışmalarımıza başlıyoruz. Ben 102 bin oyun tamamın bana verilmiş olarak kabul ediyorum. Tüm Serik halkı için canla başla çalışacağımızın bilinmesini istiyorum. Ayrıca seçim çalışmalarımız süresi boyunca bilmeden, fark etmeden üzdüğümüz, kırdığımız kimse varsa onladan bizi affetmelerini rica ediyorum. Çünkü biz bilerek, isteyerek kimseyi kırmayız.  Biz herkesi seviyoruz. Biz herkesi kucaklıyoruz. Bugün şerefli ve onurlu koltuğa bütün geçmişi arkamda bırakarak bütün hemşehrilerimizle birlikte beyaz bir sayfa açarak oturuyorum. Bilmenizi isterim ki makam odasında oturan bir belediye başkanı olmayacağım. Her günüm bizlerin arasında geçecek.” Dedi.

HEP BİRLİKTE KAZANDIK HEP BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

Bu yola inanan, bana inan her zaman yanımda duran Cumhuriyet Halk partisi ilçe başkanımla bu yola çıktık. Bana destek olan bütün hemşehrilerimize, oy veren vermeyen herkese, demokrasi şölenine ortak olan herkese, eşime, çocuklarıma, anneme, ve babama teşekkür ediyorum. Hep birlikte kazandık, hep birlikte yöneteceğiz. Aydınlık ve herkesin mutlu olduğu bir Serik için çalışmaya başlıyoruz. Bu vesileyle bugün belediye devir teslim törenine katılarak şahsımı onurlandıran CHP Antalya Milletvekillerimiz Aliye Coşar’a, Sururi Çorabatır’a, Mustafa Erdem’e, Cavit Arı’ya, CHP İl Başkanı Nail Kamacı’ya, CHP Serik ilçe başkanı Şeref Çimen’e, Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım’a, Partililerimize ve çok değerli kadir kıymet bilen Serikli hemşehrilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” dedi.