Haber: Metin HARIKÇI

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan ile bir araya gelen Milletvekili Alkayış, il geneli köylerdeki yol ağları, parke taşları, içme suyu, alt yapı, küçük ölçekli sulama, ilaçlama, çöplerin toplanması, taziye evleri, merkezî bütçe ve 6 Şubat depremlerinden bu yana yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Alkayış, Yapılan çalışmalardan dolayı İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Can Erdoğan’a teşekkür etti.

Ziyratten duyduğu memnuniyeti ifade eden İl genel Meclisi başkanı Mehmet Can Erdoğan, Adıyaman için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti.

İl Genel Meclisi ziyareti sonrası AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, İl Encümeni Hamza Özçelik ve İl İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte, Taşgedik, Ormaniçi, Rezip, Şemikan, Koçali, Varlık köylerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Köy muhtarı ve vatandaşlarla bir süre sohbet eden Milletvekili Alkayış, kendisine iletilen sorunları bir bir not alırken, bazı sorunlar için anında ilgili kurumu arayarak sorunların çözümü konusunda görüşmeler yaptı.

Adıyaman’a ve Adıyaman halkına hizmet etmek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren AK Parti Adıyaman Milletvekili Mustafa Alkayış; “Gazi meclis açık olduğunda meclis çatısı altında ilimiz için çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Meclise verilen arayı ise fırsat bilip soluğu seçim bölgemizde alıyoruz. Burada il ve ilçe teşkilatlarımızın hazırlamış olduğu program çerçevesinde il merkezinde, ilçelerimizde, köylerimizde ve mezralarımızda ziyaretlerde bulunuyoruz, seçmenlerimizle bir arada olmaya onların dertlerini dinlemeye gayret ediyoruz. Bugünde Taşgedik, Ormaniçi, Rezip, Şemikan, Koçali, Varlık köylerinde vatandaşlarla bir araya geldik. Köy muhtarımız ve vatandaşlarımızla sohbet ettik. Sorunlarını not aldık. Bir kısmını ilgili kurumları arayarak anında çözümü için çalışma başlattık. Bize iletilen sorunların çözümü için yerelde ve meclis çatısı altında elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Bizleri misafir eden muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.