GERGER’E HİZMETTE TAM YOL İLERİ

Gerger ilçesinin şimdiye kadar beklediği hizmetleri alamadığını belirten CHP Gerger Belediye Başkan adayı Nazim Kaya; “Hayallerimiz, hayallerimizi gerçekleştireceğimizi projelerimiz, projelerimizi başarıya ulaştırabilecek bilgi, deneyim ve tecrübe noktasında enerjimiz ve gençliğimiz var. Hep birlikte kazanacağız. Haliyle Gerger kazanacak.

ZANATKARLAR HAKKINI ALACAK

İlçemizde küçük sanayi sitesi kuracağız. Zanaatla uğraşan esnafımızla istişareli bir şekilde donanımlı, ilçemizin ihtiyaçlarına karşılık verebilecek bir sanayi sitesi kuracağız. Küçük sanayi sitesinin kurulmasıyla, ağır sanayi işleri çarşı merkezinden kaldırılarak ulaşımı ve genel görünümü modernize edeceğiz.

EMEKÇİLER HAKKINI ALACAK

İlçemize bir organize sanayi bölgesi kazandıracağız. İş adamlarımızla beraber yapacağımız bu yeni yatırım ile ilk etapta 1500 kişiye istihdam sağlayacağız. Bu oluşacak istihdam alanı sadece ilçemizdeki işsizli sorununu çözmekle kalmayacak, 67 yıllık tarihi boyuncu sürekli göç veren ilçemiz göz alan bir ilçeye dönüştüreceğiz. Büyük şehirlerde artan işçilik maliyetleri ve barınma promlemleri bu süreci hızlandıracak ve bölgemize yönelen yatırımmaldan ilçemiz payını alacak

GENÇLER HAKKINI ALACAK

İlçemize ihtiyaçları karşılayacak modern bir düğün salonu inşaa edeceğiz. Gençlerimizin daha nezih bir ortamda düğün, nişan ve diğer tüm organizasyonların yapılabileceği bir düğün salonu yapılacaktır. Yeni evlenen çiftlere geri ödemesiz 50.000 TL çeyiz yardımında bulunacaktır.

KADINLAR HAKKINI ALACAK

Yöresel ürünlerimize ticari değer kazandıracağız. İlçemize ait yöresel ürünlere ticari değer kazandırmak ve ilçe ekonomisine katkı sağlamak amacıyla, ilçemize ait bir yöresel ürünler markası yaratılacaktır. Paketleme ve üretim için kurulacak modern tesislerde ekstra istihdam sağlanacak emekçi kadınlarımıza imkan sağlanacaktır.

GİRİŞİMCİ GENÇLERİMİZ HAKKINI ALACAK

Belediye bünyesinde Turizm şirketi kuracağız. Turizm odaklı girişimler için proje tutarının yüzde 50’si geri ödemesiz olarak karşılanacak. Belediye bünyesinde Turizm şirketi kurularak, ilçemizin ismini tüm ülkeye ve dünyaya tanıtacağız. Büyük değerimiz olan Fırat nehri üzerinde saklı cennetleri keşfetmek amacıyla feribot turları düzenleyeceğiz ve Nemrut dağından hakkımız olan Güney terasını geri alacağız. Belediye bünyesinde taşıma şirketi kuracağız. İçemizin kanayan yarası olan şehir için ulaşım konusundaki tüm mağduriyetleri gidermek adına şehir içi taşıma güzergahları oluşturup düzenli minibüs seferleri düzenlenecek.

GERGER İLÇE KENT KONSEYİ KURULACAK

Konsey üyeleri sadece Gergerlilerden oluşmayacak kamu kurum ve kuruluşlarında bizlere hizmet eden değerli misafirlerimizden de temsilciler bulunacak olup onların sorunlarını ve taleplerini de mutlaka gündemize alıp, ortak çözüme kavuşturacağız. İlçemizi kuracağımız Kent konseyi ile beraber yöneteceğiz.

İlçemize yakışan düzenli ve kapsamlı bir mezarlık yapacağız. Uzaktaki yakınlarımızı beklerken cenazelerimiz dini koşullar altında bekleteceğimiz mezarlık içerisinde gasil hane yapacağız. İlçemiz de eğitim gören öğrencilerimiz için yaz okulu açılacak, Belediye bünyesinde açık otopark kurulacak, ilçemize modern bir otogar kazandıracağız, ilçemize yakışır bir belediye konukevi inşa edeceğiz, İlçemize modern bir hayvan barınağı kazandıracağız. İlçemize kapsamlı bir katı atık geri dönüşüm tesisi inşa edeceğiz. 31 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçimde Gergerli hemşehrilerimizin desteğini bekliyorum, şayet bizlere yetki verilirse projelerimizi bir bir hayata geçirip, ilçemizi hak ettiği yere taşıyacağız.” Dedi.