Adıyaman basınının son yıllarda kısıtlı imkanlara rağmen özverili bir şekilde yayın hayatını sürdürdüklerini dile getiren başkan Dimez; “İlimiz basın kuruluşları ve basın çalışanları zor şartlarda ve özverili bir şekilde mücadele etmekteler. Kısıtlı imkanlara rağmen son yıllarda çok iyi bir yere gelmiş durumdaydılar. Ancak tüm dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgını ile birlikte bir çok alanda olduğu gibi basın sektörünü de etkilemiştir. Her zorluğu rağmen gazetesini, internet sitesini ve radyosunu aktif bir şeklide ayakta tutmaya çalışan değerli basın mensuplarını tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Parti olarak Türkiye geneli hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Başkan Dimez; “Adıyaman’da Gelecek Partisi olarak Şubat ayının sonunda il teşkilatlanmamızı yaptık. Maalesef Corona virüs nedeniyle her hangi bir siyasi faaliyette bulanamamıştık. Ama artık normal hayatın başlamasıyla birlikte siyasi faaliyetlerimize bir an evvel başlamak istedik. Allah nasip olursa Haziran ayı sonunda Çelikhan, Sincik, Gerger ve merkez ilçelerimizin kongrelerini yapacağız. Temmuz ayı içinde il kongremizi yapacağız. Ağustos ayında ise büyük kongremizi yapacağız. Bu şekilde tüm Türkiye genelinde teşkilatlanmalarımızı tamamlamış olacağız. Valilik ziyaretimizin ardından siyasi partilerin çalışma alanında olmazsa olmazları arasında yer alan değerli basın mensuplarımızı ziyarete başladık. Basınımızla birlikte memleket meselelerine çözüm bulma konusunda çaba sarf edeceğiz. Bugün 02haberler.com internet sitesi sahibi Metin Harıkçı’ya yapmış olduğumuz nezaket ziyaretinde ilimizde Adıyaman İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğinin kurulduğunu öğrenmiş bulunduk. Allah hayırlı uğurlu olsun. İnşallah il teşkilatımızla birlikte yeni kurulan derneğe hayırlı olsun ziyaretinde bulunacağız. Rabbim muvaffak eylesin” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 02haberler.com internet sitesi sahibi Metin Harıkçı Gelecek Partisi Adıyaman il teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Başkan Dimez’e, Gelecek Partisi Sivil Toplum Kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı Volkan Kırmızı ve Gençlik Kolları başkanı Fatoş İlhan eşlik etti.