Adana DSİ Havuz Başı Baraj içi düğün salonunda düzenlenen düğün törenine Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediye başkanı Hüseyin Sözlü, İnterflora genel başkanı Gazi Doğan, Adana İl Emniyet Müdürü, İnterflora Üyeleri, Akanjetçiçekçilik sahibi Ruhi Akan ve çok sayıda davetli katıldı.

Genç çiftlerin nihak şahitliklerini Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve İnterflora Genel Başkanı Gazi Doğan yaparken, nihaklarını Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kıydı.

Her iki aileye hayırlı olsun dileklerini ileten Adana Valisi Mahmut Demirtaş; “Sinem ile Emre kardeşlerimiz Türk toplumunun milletimizin temel taşını oluşturan aile kurumunu oluşturmak üzere anlaşmışlar ve karar vermişler. Bizlerde bugün onların en mutlu gününde yanlarında olarak, nikah şahitliklerini yaparak mutluluklarına ortak olduk. İnşallah birlikte mutluluk dolu huzur dolu bir hayat geçirirler. Allah nasip ederse, vatana, millete faydalı evlatlar yetiştirirler. Şahbaz ve Yılmaz ailelerini tebrik eder, genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dilerim” dedi.

Genç çiftin nikah törenlerine katılarak nikah kıyan Başkan Sözlü her şeyin temelinde sevgi olduğunu belirtirek şunları söyledi; “Aile toplumumuzun temel taşını oluşturmakta ve bugün iki gecimizin yeni bir aile oluşturma yolunda sevincine bizlerde şahitlik ediyoruz. Ümit ediyorum ki karşılıklı sevgi saygıya dayanan hoşgörüye dayanan birbirlerinin her türlü hatasını her fırsatta görmemeye dayanan bir anlayış içerisinde inşallah uzun yıllar aynı yastıkta kocarlar diyorum. Tekrar Şahbaz ve Yılmaz ailelerimizi tebrik ediyor, Sinem ve Emra kardeşlerimez bir ömür boyu mutluluklar diliyorum”

Şahbaz ve Yılmaz ailelerinin mutlu gününde bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren İnterfolara Genel Başkanı Gazi Doğan, Sinem ve Emre çiftine mutluluklar dilediğini söyledi.

Mutlu günlerinde dostlarını yanlarında görmekten son derece mutlu olduklarını ifade eden, Rıfat Yılmaz, Adana Valimiz Mahmut Demirtaş’a, Adana Büyükşehir Belediye Başkanımız Hüseyin Sözlü’ye, İl Emniyet müdürümüze, il dışından ve Adana’dan düğünümüze katılan herkese sonsuz teşekkür ederim dedi.