Haber-Metin HARIKÇI

Adıyaman Petrol-İş Sendikası toplantı salonunda gerçekleştirilen ve Divan Başkanlığını Dr. Mahmut Çoraplı, Divan üyeliklerini ise Dr. Hikmet Şahin ve Dr. Abdullah Uludağ’ın yaptığı 29. olağan seçimli genel kurulda mevcut başkan Dr. İsmail Tosun yeniden oda başkanlığına seçildi.

Tabip Odasına yakışır bir olağan genel kurulu geride bırakmanın sevincini yaşadıklarını dile getiren Tabip Odası Başkanı Dr. İsmail Tosun; “Odamızın değerli üyeleriyle birlikte 29. olağan seçimli genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Üyelerimizin büyük çoğunluğunun katıldığı seçimde meslektaşlarımız bir kez daha bayrağı bize teslim etti. Yeni dönemde de Adıyaman Tabip Odası olarak hekim hakları için mücadelemizi hep birlikte sürdüreceğiz, odamız için yönetim kurulumuz ve üyelerimizle birlikte en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Düzenlemiş olduğumuz 29. Olağan genel kurulumuzun ilimize, odamıza hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, genel kurulumuzda katılan herkese ve toplantı salonunu bizlere tahsis eden Petrol İş sendikası başkanı Mehmet Karaman’a şahsım ve yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman Tabip Odasının 29. Olağan Seçimli Genel Kurulunda

BAŞKAN: Dr. İsmail TOSUN, Genel Sekreter Dr. Erdal YAVUZ,

SAYMAN: Dr. Aydın ŞİRİN, Üye Dr. Servet ERSEVER, Üye Dr. Ercan Cömert

ONUR KURULU : Dr. Ümit TOLU, Dr. Tuncay ATICI, Dr. Murat AKBABA, Dr. Ali ARIK, Dr. Murat DOĞAN,

DENETLEME KURULUNA: Dr. Abdullah ÇOLAK, Dr. Emrah ŞAHİN, Dr. Tekin GÖZÜAYDIN

TTB DELEGELİĞİNE: Dr. Erdoğan ALTUNBAŞ, Dr. Hacı Taner BULUT, Dr. Zeynal Abidin BİNİCİ, Dr. Ahmet ÇALIŞ, Dr. Bülent HAZAR

Yapılan Olagan Genel kurulu toplantası sonrası Oda yönetimi ve üyeler, daha önceki başkan Merhum Dr. Mehmet Gürlevik başkanın mezarını ziyaret edip dua etti.