HABER: METİN HARIKCI

Ziyarette hastanenin çalışmaları ve işleyişleri hakkında bilgi veren başhekim yardımcısı Dr. Atilla Tutak yaptığı açıklamada; “Hastane olarak uzun süredir Adıyaman’ın yanı sıra bölgemizdeki illerden gelen hastalarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Pandemi sürecinde hastane olarak üstümüze düşeni en iyi şekilde yaparak hastalarımıza hizmet verme gayreti içerisinde olduk. 6 Şubat tarihinde yaşanan ve asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası özellikle acil servisimiz mümkün olduğunc hasta ve hasta yakınlarını riske atmayacak şekilde kesintisiz bir şekilde hizmet vermeye devam etti. Aradan geçen zaman zarfında hastanemizde oluşan küçük çaplı hasarların tadilatlarını tamaladık, şehrimizden ve hastaneden ayrılmak zorunda kalan doktor kadrumuzu yeniden güçlendirmeye çalıştık, halkımıza en iyi hizmeti sunnak adına branşında uzman hekimlerimizle hizmet verleye devam ediyoruz. Bugünde sayın valimizi ziaret ederek hastanemizin çalışmaları hakkında bilgeler verdik. Bizleri en güzel şekilde ağırlayan sayın valimize şahsım ve hastane yönetimimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Valisi Dr. Osman Varol, Park Hospital Hastanesi başkehim yardımcısı Dr. Atilla Tutak ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, hastane çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette Başhekim Yardımcısı Dr. Atilla Tutak’a Hastane İşletme Müdürü Arzu Çevik Ekici, Başhemşire Ebru Dal eşlik etti.