.. Uyanma Vakti Gelmişse bir uyandıran olur elbet,

Kimine Uçankuş, kimine küçük bir kelime, kimine Hızır, kimine açan çiçek, kimine akan suş kimine dilsiz taş, kimine çok güzel bakan bir çift göz yolumuza çıkan hayatımıza giren herkes bize bir şeyler öğretiyor kim sınav kimi Ceza kimi de Yüce Rabbim bize hediyeleri ..

Yüce rabbimin hediyelerinin bol olduğu bir güne merhaba herkes uyanmamız da vesile oluyor aslında.

Bakalım bu gün Melek kartlarımız ne diyor.??

Çok yorgun olduğumuz bir dönemi atlatma zamanı kalkıp silkelenme vakti kafanıza gereksiz olayları takmayın aklınızın takıldığı her yer hayatınızın takıldığı yerdir.

Oysa bu hayatta hiçbir şeyi kafaya takmaya değmez tatmadığınız kafanıza tokadan başka bir şey takmayın bir de şapka şöyle keyifli bir gezinti yapın yürüyüşe çıkın doğa ile baş başa vakit geçirme vakti pedalları çevirin çevirdikçe yaşama sevinci ile de olacaksınız hiç kimse istemeden sizi özlemez.

Hayır demeyi bilmeniz gerek, travmaları atma zamanı atın bütün travmaları denize bunları yaparsanız önünüze çok güzel fırsatlar ve oğlaklar gelecek iyi değerlendirin ya tozu dumana katacaksınız ya da Tozla Duman da sarılıp gideceksiniz Karar sizin.....

Aşk kartlarımız derki..

Aşkı bugün çağır net olarak istediğine karar ver olacağını inanırsan enerjini yükseltirsem sağlıklı kararlar alırsam önüne güzel bir aşk gelecek doğa ile çalış.

Doğa olaylarını takip et Her şeyi şansa bırakma adım at ilk önce kendini sev kendini tanıt. Bak ondan sonra neler oluyor dene ve gör başkaları için herhangi bir kalıba girmek kendine bir şans ver kahkaha atıp mutlu olmak senin de hakkın sen de her şeyin en iyisini hak ediyorsun çünkü aklın varsa çocukluğunu cebine koy kaç.

Bugün gitmek istediğin yere Yüreğinin Götürdüğü Yere.

Bu haftanın olumlaması.. hayatıma şu andan itibaren sevgi ve aşk enerjisi ile dolduruyorum kendini sevmeye başkalarını sevmeye evreni sevmeye karar veriyorum evrenden gelen sevgili aşk enerjisini mutlulukla kabul ediyorum ve sevgi içinde bir hayat sürmeyi niyet ediyor ve Öylede oldu şükür sevgi ile AŞK LA kalın...