HABER:METİN HARIKÇI

Oldukça duygusal anların yaşandığı geceye Serik Belediye Başkanı Enver Aputkan, Belediye Başkan Yardımcısı Çağatay Yalçın, Kulüp Başkanı İbrahim Şahin, Asbaşkan Yusuf Yılmaz, yöneticilerimiz, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

Serik Belediyespor yönetim ve teknik heyetine başsağlığı dileklerindi ileten Belediye Başkanı Enver Aputkan; “Genç yaşta aramızdan ayrılan sporcu kardeşimizin vefatı bizleri derinden üzdü. Mümin kardeşimiz her zaman yüreğimizde yaşayacak, Serik Belediyesporun tarih sayfasında yerini alacaktır. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, ailesine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum.” Dedi.

Serik Belediyespor Kulüp Başkanı İbrahim Şahin ise; “Sözün bittiği yerdeyiz. Kulübümüze yakın zamanda transfer olarak arımıza katılan kardeşimiz kısa sürede takım arkadaşlarıyla kaynaştı, kişiliği ortaya koyduğu futbolla kendisini kısa sürede sevdirdi. Ani rahatsızlığı sonrası vefat haberini almamız bizleri derinden üzdü. Bugün sayın belediye başkanımızında katılımıyla kulüp olarak kendi aramızda Kur’an-ı Kerim okuttuk. Münim kardeşimiz her zaman kalbimizde yaşayacak. Mekanı cennet olsun. Bu vesileyle ailesine ve sevenlerine bir kez daha başsağlığı ve sabırlar diliyorum” dedi.