Hafta sonu Erdağ İnşaat Dumlupınarspor maçı antrenmanlarını sürdüren Adıyaman 1954 Sporu ziyaret eden Simya koleji öğrencileri, futbolcular ile top oynadı ve baklava ikramında bulunarak moral desteği verdi.

Takımı stada girişte sloganlar ile karşılayan öğrenciler, Adıyaman 1954 spora şampiyonluk başarısı diledi.

Simya Koleji Müdürü Mehmet Akif İzci, “Simya koleji 1,2,3’ncü sınıfları olarak Adıyamanspor 1954’e destek vermek için geldik. Adıyaman’ın 2 hafta sonra maçı var. Psikolojik olarak yanlarında olduğunu bilmelerini istediğimiz için onlara baklava ikram ettik. Futbolcular ile tanıştık. Herkesin buraya gelmesi gerekiyor. Takımımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Biz de kendi okulumuz ile geldik. Elimizden geldiği kadar takımımıza sahip çıkıyoruz. Takımımızı destekliyoruz. Şampiyon Adıyaman spor. Bu yaştaki öğrencilerimizin en büyük hedeflerinden bir tanesi erkek çocuklarımız için futbolcu olmak. Hayranlar, Adıyaman 1954 de çıkışta olan bir takım. Çok sevindiler, çok mutlu oldular. Futbolcular ile fotolar çektiler. Çok mutlu oldular. Her zaman destek vereceğiz. Öğrencilerimiz içinde şuan çok yetenekli öğrencilerimiz var. Biz onları destekliyoruz. Bu gibi aktiviteler onlar için bir başlangıç. Yola çıkış noktası. Hedeflerine doğru bir adım attılar. Adıyaman’ı çok seviyoruz. Adıyaman sporu çok seviyoruz. İnşallah şampiyon Adıyaman 1954 spor” dedi.

Adıyaman 1954 spor Teknik Direktörü Telat Özden ise “Simya kolejine teşekkür ederiz. Bizleri mutlu eden öğrenci kardeşlerime teşekkür ederiz. Biz hep birlikteyiz. Onlarla mutluyuz. Adıyaman ile mutluyuz. Onların nezdinde hep beraber bu yıl Adıyaman 1954’ü şampiyon yapacağız. Bir kez daha teşekkür ederim. Öğrenci kardeşlerimize, öğretmenlere başarılar diliyorum. Yolları açık olsun, inşallah sezon sonu bu küçük kardeşlerimizi mutlu eder şampiyonluğa ulaşırız” diye konuştu.