Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürütmekte iken son çıkan kararname ile Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Metin Alper’i makamında ziyaret eden Trabzonspor kulübü Teknik Direktörü Ünal Karaman, hayırlı olsun dileklerini iletip, Alper’e  61 numaralı Trabzonspor forması hediye etti.

Alper müdüre, 
Trabzonspora ayağının uğurlu geldiğini dile getiren başarılı teknik direktör Ünal Karaman; “Sayın müdürümüz ile uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. Kendisi iyi futbol oynayan ve sporu ve sporcuyu tarafları seven birisidir. 
Kısmet oldu ve Trabzon İl Emniyet müdürlüğü görevine atandı. 

Bu hafta kendi sahamızda karşılaştığımız Beşiktaş maçını farklı kazanarak önemli bir galibiyet elde ettik. 

Müdürümüzün ayağı uğurlu geldi, inşallah çıkışımız devam edecektir. 
Kendisine ve Trabzonumuza hayırlı olsun. Görevinde başarılar dilerim” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Trabzon il emniyet müdürü Metin Alper; “Ünal hoca Türk futbolunun yetiştirmiş olduğu önemli futbolculardan ve teknik adamlardan birisidir. Kendisiyle uzun yıllara dayanan bir dostluğumuz var. 
Futbolculuk yaşamını sonlandırdıktan sonra teknik direktör olarak Türk futboluna hizmet etmeye devam etti ve bu görevi de başarılı bir şekilde yerine getiriyor. 

Son kararname ile Trabzon il emniyet müdürlüğü görevine atandım ve kendisiyle burada bir araya geldik. 

Geldiğim ilk hafta Trabzonsporumuz çok önemli bir galibiyete imza attı, ayağım uğurlu geldi diye kendi aramızda espri yaptık. 
Tabi işimiz gereği zaman zaman görev yerlerimiz değişebiliyor Adıyaman’dan çok güzel duygularla ayrıldık, bundan sonra Trabzon için elimizden geleni yapacağız. 
Bu vesileyle Ünal hocama ziyaretlerinden ötürü teşekkür eder, maçlarda başarılar dilerim” dedi.

Ziyaret sonunda Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Trabzon il emniyet müdürü Metin Alper’e Trabzonspor forması hediye etti.