Rize ilinde düzenlenen grup müsabakalarında ilk rakibi İzmir Karşıyaka Takımını 38-30 yenen Adıyaman Belediyespor ikinci maçında Rize Güneysu takımını 36-25 yenerek grup birincisi olarak Türkiye Kupasına iyi bir başlangıç yaptı.

Takım olarak transfer çalışmalarının yanı sıra sezon hazırlıklarını sürdürdüklerini ve Türkiye kupasına çok iyi bir başlangıç yaptıklarını belirten Adıyaman Belediyespor Kulüp başkanı Aykut Dündar; “Hentbol branşında süper ligde ikinci sezonumuza daha iyi bir başlangıç yapma adına teknik heyetimizin raporları doğrultusunda transfer çalışmalarımızı tamamladık. Sporcularımız kısa sürede iyi bir uyum ve hazırlık süreci geçirdi.

Hazırlık maçlarımızın yanı sıra takım halinde antrenmanlarımızı sürdürmekteyiz. Türkiye Hentbol Şampiyonasında Federasyon tarafından belirlenen grup müsabakalarında Rize ilinde İzmir Karşıkaya Belediyespor ve Rize Güneysu takımlarından oluşan üçlü turnuvada takım olarak iyi bir performans sergileyip Cumartesi günü İzmir Karşıyaka takımını 38-30, Pazar günü ise Rize Güneysu Hentbol takımımın 36-25 yenmeyi başaran ekibimiz Türkiye şampiyonasında 16 takım arasında yer almayı başardı. Sezon öncesi Türkiye kupasında ortaya koymuş olduğumuz performans bizleri sevindirmiştir.

Hentbol sporu ilimizde her geçen gün ilgi gören bir spor dalı haline geldi ve İnşallah yeni sezonda takım halinde taraftarımızın desteğiyle daha iyi yerlere geleceğiz. Önümüzdeki Cumartesi günü saat 17:00’de sezonun ilk maçını kendi evimizde İzmir Karşıyaka Belediyespor ile oynayacağız taraftarımızı takımımızı desteklemeye bekliyoruz. Kulüp olarak farklı branşlarda faaliyet göstermemizde, elde etmiş olduğumuz başarılarını baş mimarı olan, her konuda bizlere destek veren belediye başkanımız Hüsrev Kutlu’ya teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.