Yeni hocasıyla birlikte ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayan ve sezonun ikinci yarısının ilk maçında deplasmanda Ankara MYK ‘yı 26-16 yenmeyi başaran Adıyaman belediyespor ikinci yarıya galibiyetle başladı.

Deplasmanda alınan galibiyetin çok önemli olduğunu dile getiren Adıyaman Belediyespor Antrenörü Aydın Aydınlı; “İkinci yarıya galibiyetle başlamak bizim için çok önemliydi ve özellikle grupta üst sıralarda bulunan takımlardan Batman’ın İzmir Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalması, Eskişehir Selka Spor’un ise Göztepe’ye yenilmesi takım olarak bizim almış olduğumuz galibiyeti çok daha anlamlı kıldı. Tabi bizim için önemli olan öncelikli olarak kendi maçlarımızı kazanmak ancak takım olarak bizim bir hedefimiz var ve bu hedef sezon sonunda Avrupa Kupalarına katılmaktır. Puan sıralamasındaki şu anki yerimiz hedefimizin ilk basamağını oluşturuyor ancak önemli olan sezon sonunda takım olarak puan sıralamasında ilk dört arasında yer almak. Bu açıdan öncelikli olarak kendi maçlarımızı kazanıp, grupta üst sıralarda yer alan takımların puan kaybetmesini kovalayacağız.” Dedi.

İkinci yarıya galibiyetle başlamanın sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar; “Takım olarak ikinci yarı öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Bir sporcu kardeşimiz yurt dışında bir takıma transfer olurken, aramıza 3 yeni sporcu kardeşimizin yanı sıra Adydın Aydınlı hocamız aramıza katıldı. Sezonun ikinci yarısına deplasmanda galibiyetle başladık. Grupta puan sıralamasında üstümüzde bulunan takımların puan kaybetmesi elde etmiş olduğumuz galibiyetin bizim açısından önemi çok daha güzel oldu. Teknik heyetimizi ve sporcu kardeşlerimizi tebrik ediyorum” dedi.