Hentbol Süper Ligi’nin 16. haftasında kendi evinde Nilüfer Belediyespor’u ağırlayan Adıyaman Belediyespor galibiyet serisini sürdürdü.
Adıyaman Belediyesi’nin Karapınar’daki Spor Kompleksinde oynanan maça hızlı başlayan Adıyaman Belediyespor rakibini 35-32 mağlup etti.


Maç sonunda bir değerlendirmede bulunan Adıyaman Belediyespor Genel Koordinatörü Mehmet Yıldırım, aldıkları galibiyetten dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını dile getirerek,“Son haftalarda aldığımız galibiyetlerle çok güzel bir seri elde etmiştik. Bu hafta da kendi evimizde karşılaştığımız Nilüfer Belediyespor maçınabu moralle çıktık ve rakibimizi yenmeyi başardık. Alınan galibiyetten dolayı teknik heyetimizi ve oyuncularımızıkutluyor, takımımızı maç sonuna kadar destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Alınan galibiyetin çok önemli olduğunu dile getiren Belediyespor Kulüp Başkanı Aykut Dündar; "Takım olarak ikinci yarıya çok iyi bir başlangıç yaptık. Yeni hocamız ve aramıza katılan yeni sporcu kardeşlerimizle birlikte galibiyet serimizi sürdürdük. Sezon başında hedefimiz grupta ilk dört arasında yer alıp bu yıl Avurap kupasında ilimizi ve ülkemizi temsil etmek istiyoruz. Puan sıralamasında şu anda bunu yakalamış durumdayız. İnşallah sezon sonuna kadar alacağımız galibiyetlerle yerimizi perçinlemek istiyoruz. Her zaman olduğu gibi bu gün maç bayonca bizleri yanlız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Maçın ilk yarısında belki de istediğimiz oyunu ortaya koyamadık ama belli bir süre sonra her iki takım kıyasıya bir mücadele içerisinde oldu. Takım olarak ikinci yarı galibiyeti daha çok arzulayan taraf olduk ve maçın sonlarına doğru üst üste almış olduğumuz sayılarla maçı 35-32 gibi bir skorla yenerek haftayı galibiyetle kapattık. Teknik heyetimizi, sporcularımız ve taraftarımızı tebrik edriyor, elde etmiş olduğumuz galibiyeti her zaman destekçimiz olan belediye başkanımız sayın Hüsrev Kutlu'ya hediye ediyoruz" dedi.

Maç bitiminde sporcuları tribüne davet eden taraftarlar, sporcularla karşılıkla galibiyetin sevincini yaşadı.