TÜFAD Adıyaman şubesinin ev sahipliğinde Hilton otelde düzenlenen kura çekim törenine Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürünü temsilen şube müdürü Faruk Dursun, ASKF Başkanı Cenap Taşkın, Futbol İl Temsilcisi Ali Çelik, Saha komiserleri Adıyaman Şubesi Başkanı Naif Dünek, TUFAD Adıyaman şubesi yönetim kurulu üyesi Gazi Çağır, Mehmet Güneş, Kulüp başkanları, Antrenörler ve yöneticiler katıldı.

Düzenlenen kura çekim töreninde Play-Off’a yüskelen 6 takımı tebrik ettiğini dile getiren Gençlik Spor kulübü yöneticisi ve Şube müdürü Faruk Dursun; “Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürlüğümüz olarak sayın müdürümüz Fikret Keleş nezdinde ilimiz birinci amatör kümede mücadele eden bütün kulüplerimizi yürekten kutluyoruz, elde etmiş oldukları başarı sonucunda Play-Off’a yükselen 6 kulübümüze play-off maçlarında başarılar diliyoruz, bugün burada olduğu gibi oynanacak olan müsabakalarda centilmence, ilimize yakışır bir şekilde mücadele edeceklerinden eminiz kura çekim töreninin düzenlenmesinde katkı sunan TÜFAD Adıyaman şubesine teşekkür ediyorum” dedi.

Play-Off’a yükselen kadar yükselmek için sezon boyunca büyük emekler sarf eden diğer kulüpleri de tebrik ettiklerini ifade eden TÜFAD Adıyaman şubesi yönetim kurulu üyesi Mehmet Güneş; “İlimiz birinci amatör ligi sezonu be sezon oldukça çekişmeli maçlara sahne oldu. Oynanan müsabakalar neticesinde 6 kulübümüz Play-Off’a yükselmeyi başardı. TÜFAD Adıyaman şubesi olarak takımlarımızı tebrik ediyoruz. Oynanacak olan Play-off müsabakalarının ilimiz sporuna yakışır, kardeşlik ve centilmenlik çerçevesinde geçmesi en büyük temennimizdir. Bunun için TÜFAD Adıyaman şubesi olarak kulüp başkanları ve idarecilerimizle yapmış olduğumuz istişareler sonucunda birlik ve beraberlik içerisinde kura çekimini gerçekleştirdik. Güzel başlayan sezonun en güzel şekilde tamamlanması en büyük temennimizdir. Şimdiden 6 takımımıza başarılar diliyor, kulüplerimizin başarısında büyük pay sahibi olan, kulüp başkanlarımıza, teknik direktörlerimize ve yöneticilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Play-Off’a yükselen takımları tebrik ettiklerini belirten Saha Komiserleri Derneği Adıyaman Şube başkanı Naif Dünek; “Birbirinden değerli kulüplerimiz sezon boyunca vermiş oldukları emeklerinin karşılığı olarak Play-Off’a yükselmeye hak kazandılar. Bugün yapılan kura çekimi ilimiz sporuna ve kulüplerimize hayırlı uğurlu olsun. 6 Takımımız içinden hak edenin şampiyon olacağı bir Play-Off mücadelesi olmasını yürekten temenni ediyor, takımlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından kura çekimi yapıldı. Besni Spor, Besni Belediyespor, Çınar Spor, İmamağaspor, Özsamsat Spor, Yamanspor Play-Off’ta mücadele edecekler.

Kura çekimi sonunda TÜFAD Adıyaman şubesi tarafından programa katılan davetlilere Çiğköfte ikramı yapıldı.