Turnuvanın son günü iki heyecanlı maça sahne oldu. İlk olarak Spor Lisesi ile Merkez Anadolu Lisesini karşı karşıya getiren üçüncülük maçında sahadan 3-0 galip ayrılan Spor Lisesi turnuvanın üçüncüsü oldu. Üçüncülük maçının ardından heyecanla beklenen final maçında Altınşehir Anadolu Lisesi ile Adıyaman Lisesi karşı karşıya geldi. Diğer maçlardaki iyi oyununu Adıyaman Lisesi karşısında gösteremeyen Altınşehir Anadolu Lisesi iyi mücadele etmesine rağmen maç boyunca yapılan bireysel hatalardan dolayı rakibi karşısında pozisyon bulmakta zorlandı ve yakaladığı gol pozisyonlarında da etkili olamadı. Rakibi Altınşehir Anadolu Lisesine göre daha kontrollü bir oyun oynayan Adıyaman Lisesi 30.dakikada yakalamış olduğu pozisyonda kalecinin büyük hatasını iyi değerlendirdi ve maçta 1-0 öne geçti. Golün ardından ataklarını sıklaştıran Adıyaman Lisesi futbolcuları yine geliştirilen bir atak sonucunda savunmanın topa elle müdale edilmesi sonucunda penaltı kazandı, penaltıyı gole çeviren Adıyaman Lisesi durumu 2-0'a getirdi. Maç boyunca istediği oyunu bir türlü oynayamayan Altınşehir Anadolu Lisesi 2-0'ın ardından iyi oynamaya başladı ve Adıyaman Lisesi kalesinde tehlikeli fırsatlar yakaladı. Maçın bitmesine 10 dakika kala kazanılan frikikte topa harika bir vuruş yapan Ersin takımı Altınşehir Anadolu Lisesi adına farkı bire indirdi. 2-1'in ardından baskıyı iyice arttırmasına rağmen beraberlik golünü bulamayan Altınşehir Anadolu Lisesi kaybedilen bir topta kalesinde gördüğü kontra atakta üçüncü golü yedi ve skor 3-1'e geldi. Maçın kalan dakikalarında başka gol olmayınca Altınşehir Andaolu Lisesini 3-1 mağlup eden Adıyaman Lisesi turnuvanın şampiyonu oldu.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Altınşehir Anadolu Lisesinde Beden Eğitimi Yılmaz Aslan maç sonu yaptığı açıklamada: 

''Sonunda beklenen an geldi, turnuvanın şampiyonu belli oldu. Öncelikle turnuva boyunca harika bir performans gösteren oyuncularımı yürekten kutluyorum, yine buradan şampiyon olan Adıyaman Lisesini ve turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum. Elimizden geleni yaptık ve finale kadar geldik ama şampiyon olmayı başaramadık. Ben herşeye rağmen takımımla gurur duyuyorum turnuvanın en büyük favorilerinden olan Spor Lisesini eleyerek buraya geldik ama dediğim gibi bugün olmadı. Oyuncularıma kızmıyorum çünkü beş günde dört maç yaptık bu kadar yorgunluk ve az antrenmanla ancak bu kadar olur. Son olarak bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen İl Emniyet Müdürlüğüne, turnuvaya katılım gösteren tüm sporculara, meslektaşım olan beden eğitimi öğretmenlerimize, Gençlik Spor İl Müdürlüğüne ve tüm hakemlere teşekkür ederken bu ve bunun gibi farklı branşlarda birçok turnuva düzenlenmesini temenni ediyorum.'' dedi.

Turnuva sonunda; birinci Adıyaman Lisesi, ikinci Altınşehir Anadolu Lisesi, üçüncü Spor Lisesi ve dördüncü Merkez Anadolu Lisesi yapılan ödül töreniyle kupalarını ve madalyalarını aldı.