Grubunda bir maç eksiği ve averajla ikinci sırada yer alan Adıyaman 1954 spor kulübünde hafta içinde Teknik Direktör Mehmet Ak, son olarak kulüp genel sorumlusu Abdulkadir Ayhan’ında istifa etmesi kulüpte neler oluyor dedirttirmeye başladı.

Sezon başında üst üste yapmış olduğu transferler ve almış olduğu galibiyetlerle adından söz ettiren Adıyaman 1954 spor grubunda üst sıralarda yer almasına ve şampiyonluğun en büyük adayı olmasına rağmen bir anda takım antrenörünün, son olarak takım ile teknik heyet arasında başarılı bir grafik çizen Abdulkadir Ayhan’ın istifası sonrası kulüp yönetimden bir açıklama gelmezken, sözde kulüpte sportif direktör olarak göreve başlayan Erol Kapusuz taraftarın yoğun tepkisi üzerine geri gönderilmiş, ancak bu son operasyonda tekrar Teknik Direktör olarak kulübün başına getirilmesi taraftarın yine tepsine neden olmaya başladı.

Bir maç eksiği ile grupta lider takımla aynı puanı paylaşan Adıyaman 1954 sporda her şey yolunda giderken, bir anda takımın iyi gidişine dur der gibi teknik heyetin istifaya zorlanması, Kulüp müdürünün sıkıntı yaşaması, Takımın her şeyine koşan, Takım ile yönetim ve teknik heyet arasında adete köprü vazifesi gören, takım sorumlusu vefakar Abdulkadir Ayhan’ın istifası Adıyaman’da bardağı taşıran son damla oldu.

Spor kamuoyu Adıyaman 1954 spor kulübünden şimdi bu sorulara yanıt arıyor;

-Takım grubunda lider, Teknik heyet neden gönderildi ?

-Abdulkadir Ayhan’ı istifaya zorlayan Neden nedir?

-Takım iyi giderken, bu takımın vefakar taraftarına geçen sezon hakaret eden, küfreden ve çekip giden Erol Kapusuz bu sezon yeniden sportif direktör olarak neden getirildi ?

-Kısa süre sportif direktör olarak görev yapan Erol Kapusuz tekrar neden gönderildi, gönderilmesine sebep taraftarın ve Adıyaman halkının tepkisi miydi ?

-Taraftarın ve Adıyaman halkının bu hocaya karşı tepkisinin bilinmesine rağmen şimdi tekrar kulübün başına Teknik direktör olarak neden getirildi ?

Bizlere yoğun bir şekilde mesaj yazan taraftarımız son olarak şunu söylüyor;

ADIYAMAN 1954 SPOR KULÜBÜ YETKİLERİNE TAVSİYEMİZ, BU FEDAKAR TARAFTARIN, SAHİPSİZ ADIYAMAN HALKININ DUYGULARIYLA FAZLA OYNAMAYIN…