Kahta Şehit Murat Toprak Ortaokulu’nda ve Adıyaman Merkez Şehit Cem Özgül Orta Okulu’nda düzenlenen programa Adıyaman il milli eğitim müdürü Ahmet Alagöz, sosyal hizmetler il müdürlüğü şube müdürleri, Adıyaman belediyesi Meclis üyesi Salih Kaya, THY Adıyaman şube müdürü Akif Hamidi, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Turan, Kahta İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Halil Tunçmen, Kahta Ram Müdürü Murat Ardıç, Kahta Engelliler Derneği Başkanı Serkan Aslan, Kahta Özel Eğitim Uygulama Okulu 3.Kademe Müdürü Abdullah Çetinkaya ve okul müdürleri başta olmak üzere pek çok öğrenci ve veli katılım sağladı.

Programda konuşan Samyeli Engelsiz Yaşam ve Eğitim Derneği Başkanı Bahattin Demir, “Bizim için sınır yok, hangi coğrafyada hüzün varsa kalbine dokunulması gereken bir çocuk varsa biz orda oluruz. Bu fikri her daim kendimize hayat felsefesi olarak benimsedik. Kahta ve Adıyaman’daki yetim ve engelli çocuklarımızla buluşmanın mutluluğunu anlatacak tek bir satır yok. Dernek olarak Türkiye’nin her bir yerindeki bütün çocuklar bizimde çocuklarımızdır. Onların tüm haklarının savunucusu olarak her daim onların yanındayız.” diye konuştu.

Şölen havasında geçen programda çocuklara hediyeleri dağıtıldıktan sonra günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi. Program müzik eşliğinde eğlencenin ardından son buldu.

1500 çocuğa kıyafet yardımında bulunulduğu belirtildi.