Öncelikle merhaba...

Uzun yıllar futbol oynayan, futbolu bıraktıktan sonra spordan kopmayan birisi olarak bundan böyle dilimizin döndüğü kadar, 02haberler.com internet sitesinde spor köşe yazılarımla sizlerle birlikte olmaya gayret edeceğim. Bana bu fırsatı tanıyan 02haberler.com internet sitesi imtiyaz sahibi Metin Harıkçı’ya teşekkür ediyorum.

Evet çok zorlu süreçlerden geçtik ve geçmeye de devam ediyoruz...

Pandemi, ülkemizin dört bir yanında çıkan yangınlar

11 İli kapsayan Asrın felaketi deprem.

Rabbim daha beter afetlerden korusun. Ölenleri bir kez daha rahmetle anıyoruz, mekanları cennet olsun, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum...

Deprem sonrası meydana gelen yıkımlar nedeniyle şehirlerde nereler boş ve deprem için güvenli ise oralara çadırlar, kontenyerler kuruldu. Bu yerler arasında şehirlerde bulunan futbol sahaları da bir şekilde kullanılmak zorunda kalındı.

Deprem bölgesinde yer alan futbol kulüpleri federasyona müracaat ederek bir yıl futbol müsabakalarına katılmayanlar oldu. Adıyamanspor futbol kulubü de bir yıl müsabakalara katılmadı, zaten isteselerde katılmak mümkün değildi.

Aradan geçen zaman zarfında devletimiz imkanları seferber etmeye, yaralar bir bir sarılmaya başladı.

Adıyaman Futbol kulübü bu sezon müsabakalara katılma kararı aldı

Bir spor sever olarak şöyle dolu tribünlerde Sarı-Yeşil, ŞAMPİYON Adıyaman tezahüratlarını özledim, inanıyorum ki benim gibi bir çok kişi özledi.

İnşallah bu sezon takımımız devletimizin desteğiyle hem saha hemde tesis sorununu çözer ve özlemini duyduğumuz futbol müsabakaların keyifle izleriz, takımımızı destekleriz.

Bu ilin tek sportif etkinliği olan Adıyaman Futbol kulübümüze yeni sezonda başarılar diliyorum.