Bir kısım esnafın kendi imkanlarıyla dükkanının önünü temizlemeye çalıştığını bazı esnafların da çöken çatılardan dolayı büyük sıkıntı yaşadığını dile getiren Site esnafı; “İlimizde uzun yıllardır böyle bir kar yağmamıştı. İl geneli olduğu gibi sitemizde de büyük sorunlar oluştu, bazı esnaf arkadaşlarımızın dükkan çatıları çöktü, çöken çatılar altında arabalar kaldı, siteye giriş çıkış büyük sıkıntı.

Tabi yaşanan bu olay doğal bir afet sayılır. Ancak ne olursa olsun, site başkanımız, site yönetimimiz meydana gelen bu olaylar sonrasında esnafımızı ziyaret etmeli, olay yerine gelmeli, sitede yaşanan sıkıntıları basına, ilgili kurumlara, ilin yetkililerine iletmeli. Bütün site esnafı mağdur durumda,  aşağı yukarı 40 esnafın işyerinin çatısı aşırı kar yağışı nedeniyle çöktü.

Başkanımız ve yönetim bugün esnafın yanında olmayacak ne zaman olacaklar. Esnaf arkadaşlarımızın kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım ve bazı basın organlarında haberlerin yapılması üzerine ilimiz valisi siteye gelerek incelemelerde bulunuyor site başkanımız ve yönetimden yine kimse yok.

Yetkililerden ricamız, çatılara çöken, çöken çatılar altında hasar gören araçlardan dolayı esnafımızın mağduriyetlerinin giderilmesini istiyoruz” şeklinde ifade ettiler.