Meclis çatısı altındaki çalışmalarından arta kalan zamanı Adıyaman'da geçirmeye gayret ettiğni dile getiren CHP Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, zaman zaman olduğu gibi bugünde gazetecileri ziyaret ettiğini belirtti. 

Sitemiz itmiyaz sahibi Metin Harıkçı ile bir araya gelen Tutdere, Meclis çatısı altında il merkezinin olduğu gibi, ilçelerimizinde her türlü sorununu gündeme taşıdığını belirterek, son olarak ilimiz inanç turizmi açısından büyük önem arz eden Sahabe projesini meclise taşıdığını söyledi.

Tutdere, yıllardır bitirilmeyen Sahabe Projesiyle ilgili müjdeli haberi vererek , “ Sahabe Projemiz yıllardır tamamlanmadı. Biz istiyoruz ki projemiz bir an evvel bitsin ve inanç turizmime kazandırılsın. Daha önceden Sahabe Projesiyle ilgili AK Parti Milletvekili Sayın Ahmet Aydın’ın açıklamaları olmuştu. Sayın Aydın yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Sahabe Projesinin bitirileceğini söylemişti. Biz de ana muhalefet olarak yakından takip ediyoruz. Eğer hükümet Sahabe Projesini tamamlamazsa biz İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yaptıracağız.” ifadelerini kullandı. 
Tutdere, Adıyaman Milletvekilleriyle sürekli iletişim halinde olduğunu dile getirerek, “ Adıyaman için parti gözetmeksizin her türlü desteği veriyorum. Bundan sonra da aynı desteği sürdüreceğim. Özellikle Gerger, Çelikhan, Sincik gibi ilçelerimizin yollarını gündemde tutacağım. Adıyaman’ımızın her türlü sorununu dile getireceğim.” dedi. 

02haberler.com internet sitesinin yayın hayatına başdığı günden bugüne takip ettiğini belirten Tutdere, Adıyaman'da hizmet veren basın kuruluşları ve basın mespuları çok kısıtlı imkanlara rağmen özverili bir şekilde çalışmaktalar. Elbirliği içinde ilimizin sorunlarını gündeme taşımaya devam edeceğiz, bu vesileyle bizlerin her zaman yanında olan değerli basın emekçilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında, yayın hayatlarında başarılar diliyorum. dedi

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren sitemiz imtiyaz sahibi Metin Harıkçı; "Milletvekillerimiz hangi siyasi görüşten olursa olsun, bizim için önemli olan memlekete ve kendisini seçen vatandaşa hizmet noktasında ne yaptığıdır. CHP Adıyaman Milletvekilimiz Avukat Abdurrahman Tutdere seçildiği günden bugüne meclis çatısı altında memleketimiz için büyük gayretler sarf ettiğini takdirle izlemekteyiz. Söz konusu memleket olduğunda ilimiz AK Parti milletveklleriyle sürekli iletişim halinde olması çok önemli. Kendisinin de ifade ettiği gibi Sahabe projesi ilimiz inanç turizmi açısından çok önemli bir proje ve bunun bir an evvel bitirilmesi şart olmuştur. Sayın vekilimize ziyaretlerinden ve memleketimiz için gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.