HABER:METİN HARIKCI

Görüşme kapsamında Çanakkale’nin tarımsal potansiyelinin geliştirilmesi, ildeki tohumculuk sektörünün durumu, TÜRKTOB ve Alt Birliklerinin çiftçi eğitimi alanında yaptığı çalışmalar ve çiftçi eğitimi konusunda TÜRKTOB ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi iş birliği olanakları gündeme geldi.

Ziyaratten duyduğu memnuniyeti ifade eden TÜRKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler; “Türkiye Tohumculer Birliği olarak kendi bünyemizde olduğu gibi dönem dönem farklı kurumlarla işbirliği içerisinde tarımsal potansiyelinin geliştirilmesi, tohumculuk sektörünün durumu, TÜRKTOB ile  Alt Birliklerinin çiftçi eğitimi alanında yaptığı çalışmalar ve çiftçi eğitimi konusunda çalışmalar yapmaktayız. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi rektörümüzün bizlere yapmış olduğu ziyarette iş birliği olanaklarını konuştuk, değerlendirdik. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Türkiye Tohumcular Birliği ve alt birliklerinin çalışmalarını takdirle izlediklerini dile getiren Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. R. Cüneyt Erenoğlu TÜRKTOB Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Ömer Güler’e ve yönetim kurulu üyelerine ülke tarımına yapmış oldukları katkıdan dolayı teşekkür ettiğini söyledi.