“POLİKLİNİKLER HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEK”

Devletin almış olduğu tam kapanma kararının yerinde bir tedbir olduğunu dile getiren Dal yaptığı açıklamasında; “Tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Covid19 salgını nedeniyle ülkemizde uygulanmakta olan tedbirler doğrultusunda vaka sayısında bir kısım düşüş yaşanmasının ardından sayın Cumhurbaşkanımızın evvelki gün yapmış olduğu açıklama sonrası 29 Nisan tarihinde başlayıp, 17 Mayıs tarihinde sona erecek olan tam kapanma uygulaması öncesi hastane olarak bizde gerekli tedbirlerimizi aldık. 17 gün uygulanacak olan uyulama kapsamında sadece Ramazan bayramına denk gelen 13-15 Mayıs günleri hariç polikliniklerimiz hafta içi 09:00 ile 17:00 saatleri arası, Cumartesi günleri ise 09:00 ile 12:00 saatleri arasında, Acil servisimiz ise her zamanki gibi 7/24 hizmet vermeye devam edecektir. Devletimizin almış olduğu 17 günlük tam kapanma uygulaması yerinde bir uygulama. İnşallah el birliği ile 17 günlük süreyi en iyi şekilde değerlendirip ülkemizdeki vaka sayısını en alt seviyeye indirmenin gayreti içinde olacağız. Hep birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına uyduğumuz takdirde eski günlere dönmemiz daha kolay alacaktır.” Dedi.

“31 MAYIS’A KADAR EMEKLİLERE TÜM BRANŞLARDA MUAYENE ÜCRETSİZ”

Pandemi süreci boyunca hastane olarak ellerinden geleni yaptıklarını belirten Dal; “Emekli vatandaşlarımız 31 Mayıs tarihine kadar hastanemizde tüm branşlarda ücretsiz muayene olabilecekler. Ayrıca yine emekli hastalarımıza hastaneye gelişlerinde polikliniklerden istenen laboratuvar tahlillerinde, radyolojik çekimlerde ve yatışlarda %50 oranında indirim yapmaktayız” Dedi.

“ONLİNE VE HASTANEYE ARAYIP RENDAVU ALANLAR HASTANEMİZE RAHATLIKLA GELEBİLECEK”

Hasta ve hasta yakınlarının tedbirler kapsamında sorun yaşamadan hastaneye gelmeleri için gerekli tedbirleri aldıklarını belirten Dal; “Bilindiği üzere 17 gün boyunca dışarı çıkma yasağı var. Hasta ve Hasta yakınlarımızın bir sorunla karşılaşmamaları için online veya hastaneyi arayarak randevu alırlarsa polis kontrolünden rahatlıkla geçebilirler. İnşallah bu mücadeleyi birlikte kazanacağız.