Hastane başhekimi Uzman Dr. Ali Tutdere, Genel Müdürü Atilla Tutak ve İşletme müdürü Arzu Çevik Ekici ile bir araya gelen Belediye Başkanı Süleyman Kılınç bir süre sohbet etti.

Hastane çalışmaları hakkında başhekim Tutdere’den bilgiler alan başkan Kılınç ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada; “Belediye olarak halkımıza hizmet noktasında çalışmalarımızdan boşluk buludğumuz vakitlerde esnafımızı, halkımızı ziyaret etmeyi ihmal etmiyoruz. Bugünde İlimizde hizmet veren Adıyaman Özel Park hospital hastanesi doktorlarımızı, hastanede tedavi gören hasta ve hasta yakınlarımıza ziyarette bulunduk. Park Hospital hastanesi yönetimi, doktorları ve çalışanları Pandemi sürecinde olduğu gibi deprem sonrası da hastane olarak halkımıza hizmet noktasında ellerinden geleni yaptılar ve yapmaya devam ediyorlar. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman Özel Park Hospital Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Tutdere Adıyaman Belediye başkanı Dr. Süleyman Kılınç’a ziyaretinden dolayı hastane yönetimi adına teşekkür ettiğini söyledi.

Ziyaret sonrası hastaneye gelen hasta ve hasta yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten başkan Süleyaman Kılınç hastaneden ayrıldı.