Özel Haber- Metin Harıkçı

Çok keyifli bir yolculuk yaptıklarını dile getiren Yamaç Paraşütü Sporcusu Yılmaz Cansarı; “Adıyaman’ın Tut ilçesinde düzenlenen Yamaç Paraşütü Festivaline davet edildik. Kahramanmaraşlı sporcular olarak havada yapılacak olan etkinliğe havadan gelmeyi planladık. Benimle birlikte Aytekin Ocak ve Utku Berk Ersoy arkadaşımız Kahramanmaraş’tan uçuşumuzu başlattık. 3800 fit yükseklikte Yaklaşık 3,5 saat süren 83 kilometrelik bir uçuş gerçekleştirdik. Hava şartları oldukça güzeldi ve sorunsuz bir uçuş gerçekleştirdik. Adıyaman’da Tut ilçesinde ilki düzenlenen Yamaç Paraşütü Festivaline katılmak bizler için ayrı bir deneyim oldu.

Etkinliğe katılan arkadaşlara başarılar diliyoruz. Bizlere en güzel şekilde ev sahipliği yapan Tut Kaymakamız Erkut Pamuk’a, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yamaç Paraşütü İl temsilciliğine teşekkür ediyorum” dedi.

Yamaç Paraşütü ile Kahramanmaraş’tan Adıyaman’ın Tut ilçesine uçuş gerçekleştiren sporculardan Aytekin Ocak ve Utku Berk Ersoy ise çok kendileri için çok farklı bir deneyim olduğunu belirterek, harika bir uçuş gerçekleştirmenin sevincini yaşadıklarını ifade ettiler.