15 Temmuz Şehitler Ortaokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan Genel Kurulda Divan Başkanlığına Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cenap Taşkın, üyeliklerine ise Mehmet Teker ile Alican Çelik seçildi.

Eskiden beri zor şartlarda görev yaptıklarını ancak tüm dünyayı etkisi altına alan Pandemi nedeniyle çok daha zor şartlarda görev yapmaya devam ettiklerini dile getiren başkan Naif Dünek; “Saha komiserlerimiz yağmur çamur demeden zorlu şartlarda görev yapmaktalar. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizi de etkisi altına alan Coronavirüs hastalığı nedeniyle sportif etkinliklerde mücadele eden sporcular kadar müsabakalarda görev alanlarda oldukça etkilendi. Her şeye rağmen arkadaşlarımız kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek adına elinden geleni yapıyorlar. Dernek olarak bugün birlik ve beraberlik içerisinde olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Bana yeniden başkanlık görevini layık gören değerli arkadaşlarımıza, divan kurulunda yer alan arkadaşlarımıza ve ilimiz basınına teşekkür ediyorum, kongremizin camiamıza, ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını yüce Rabbimden niyaz ediyorum” şeklinde konuştu.

Genel kurul seçimlerine tek liste halinde giren Dernek Başkanı Naif Dünek’in yönetim kuruluna Alaattin Kara, Nöyfel Metin Aksu, Eyüp Öztürk ile Mehmet Ali Kaygusuz seçildi.

Haber-Metin HARIKÇI