Mavi kuş Twitter'e umut bağlayan vatan haini puştlar umutlarını bu kuşa bağlamışlar. Hallerine kargalar bile gülüyor. Çünkü kuşla muşla, puştlarla, sanalla, yalanla, dolanla bu işler olmaz.
Sonucu mavi kuşların sanal âlemi değil milletin iradesi sandık belirler. Ama zaten sözüm ona o puştların dereleri millete, vatana hizmet değil. Karın ağrıları Recep Tayyip Erdoğan.
O insin de ne olursa olsun.
Bu ülkenin geleceği, bu istikrar, bu huzur hiç umurlarında değil.
Zaten bunlar umurlarında olsaydı öteki dünyada bile bir araya gelemeyecek kadar tabanda zıt olan benzemezler ittifakını kurup içerdeki ve dışardaki vatan düşmanlarının ağızlarını sulandırmaz, onların salyalarını akıttırmazlardı ki.
Ama bu benzemezler ve ülkemizin hızını kesmeye çalışanlara da en güzel cevabı 24 Haziran'da sandıkta vereceğiz.
Hafta boyu Kahramanmaraş-Adıyaman- Gaziantep-Nevşehir-Kayseri- Kırşehir-Hatay'ın merkezinde ve ilçelerinde bu vatana evlatlarını şehit vermiş aile yakınlarıyla, gazilerle, esnaf-memur-işçi-yaşlıgenç yüzlerce insanla konuştum.
24 Haziran'da Erdoğan ve Cumhur ittifakı demek için yüzlerce neden saydılar. Yazsam sayfalar yetmez.
Özeti şöyle:
Erdoğan'la yürümek, ay-yıldızlı bayrağımızı tüm Dünya'da dalgalandırmak, ezanları susturmamak, vatanı böldürmemek, haçlı zihniyetin de olanlara fırsat tanımamak için.
Hainlerin manipülasyonuna tamam. Vatanseverler olarak, Erdoğan'la 'DEVAM' diyoruz.15 Temmuz'u yaşamış bu millet hainlere 24 Haziran'da 'Tamam' diyecek. Erdoğan'a durmak yok yürümeye devam diyeceğiz.
FETÖ'cüsü, PKK'sı, DHKPC'si, CHP'si, SP'si, Akşener'i, mahşerin altı atlısı, Erdoğan'a Tamam diyor. Bu Millet sizin inanıdınıza Uzun Adama, Reis'e 'devam' diyoruz Millet olarak bunların neyine güvenip ülke yönetimini teslim edelim ki.
Bizler sosyal medyada Twitterlar da değil, gönüllerde buluştuk. Bu gönül bağını kimse kopartamaz.
Millet iradesine pranga vurmak isteyenlerle mücadele ederken, onların küreselefendilerine de eyvallah etmeyeceğiz.
CHP'lisi, İYİ'lisi, HDP'lisi, Batılısı, Coni'si hepsi istediği kadar 'Tamam' desin. Biz 2002'de nasıl 'Bismillah' deyip 'Devam' dediysek, onlara inat, ilk günkü aşkla sadakatle ve güvenle. milletimizin bekası için, birlik ve beraberliğimiz için 'Devam.' Her seçimde olduğu gibi muhalefete boyun büktürmeye 'Devam.' Seçimi kaybedersem bırakıp giderim diyenlerin sözünde durmayıp bu millete bir daha sözsüz ve yüzsüz olduğunu göstermeye 'Devam'.

Kaynak: Sabah Güney Eki