Takım olarak Dünya Barış kupası turnuvasına hazırlandıklarını belirten MAS-DER Spor kulübü başkanı Mehmet Güneş; “Yıl içerisinde farklı organizatörler tarafından Masterler ve Vetaranlar kategorisinde düzenlenen turnuvalara katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu yıl Mayıs ayında düzenlenen 19 Mayıs Bahar turnuvasına katılarak çok güzel bir turnuvayı geride bıraktık.

Ekim ayında Yurt dışından ve yurt içinden çok sayıda takımın katılım sağlayacağız 7. Dünya Barış kupasına katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Turnuva öncesi antrenmanlarımızı sürdürmekteyiz. Katılmış olduğumuz turnuvalarda katılan diğer takımların yöneticilerine Nemrut Dağında yer alan heykellerin resmi baskılı tişört, Adıyaman Besni Kuru Üzümü, Nemrut Heykelciği hediye ettiğimiz gibi turnuva boyunca iki veya üç kez çiğköfte yoğurup takım sporcularına ikram ederek ilimizin tanıtımına katkı sunmaya gayret ediyoruz.

Adından da anlaşılacağı üzere Dünya Barış kupası adı altında Ahmet Gök hocamız tarafından organize edilen turnuvaya yurt dışından 24 takım, yurt içinden 12 takım katılacak. Turnuvaya katılacak olan bütün takımlara şimdiden başarılar diliyorum, turnuva gününe kadar hazırlıklarımızı sürdürüp, turnuvada en iyi şekilde mücadele edeceğiz” dedi.

Masterler Spor kulübü sporcuları çift kale maç öncesi geçtiğimiz gün vefad eden Adıyaman spor sevdalısı olan merhum Mehmet Bal için bir dakika saygı duruşunda bulundu.