Haber-Metin HARIKÇI

Koordinatör Ahmet Gök tarafından organize etilen Dünya barış kupasında bu yıl 16 Ülkeden 24 takım sahada mücadele edecek.

Dünya Barış kupasında Adıyaman’ı temsil edecek olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getiren MASDER Başkanı Mehmet Güneş; “Dernek bünyemizde bölgemize, Türkiye’nin farklı bölgelerinde ve Yurt dışında düzenlenen turnuvalara imkan dahilinde katılarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Antalya’a Kemer’de bu yıl 6.sı düzenlenecek olan Dünya Barış kupası turnuvasına kulüp olarak iştirak edeceğiz. Bu vesileyle takım halinde antrenmanlarımıza aralıksız devam etmekte, zaman zaman hazırlık maçları oynamaktayız.

Bizler turnuvaya sadece futbol oynamak için katılmıyoruz, her katıldığımız turnuvalarda ilimizi de her yönden tanıtmaya gayret ediyoruz, farklı ülkelerden illerden gelen takımların futbolcularıyla tanışıyoruz, yeni arkadaşlıklar dostluklar ediniyoruz. Yine bu turnuvada da takımlara Adıyaman Çiğköftesi ikramımız olacak, Kuru üzüm, Nemrut Heykelciği ve Üzerinde Nemrut Dağına ait fotoğrafların bulunduğu Tişörtleri hediye edeceğiz.

6-10 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan turnuvaya katılan takımlara şimdiden başarılar diliyor, bizleri bu güzel organizasyonda bir araya getiren Ahmet Gök hocamıza şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.