Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan MAS-DER Başkanı Mehmet Güneş; “Sayın kaymakamımız deprem sonrası ilçenin yeniden ayağa kalkması için büyük gayrektelr sarf ederken, bir yanda da özellikle gençlerin Gölbaşı ilçesinde sportif faaliyetlere katılımı yönündeki destekleri bizleri son derece mutlu etmiştir. Yönetim kurulu üyemiz Necati Çekil ile birlikte sayın kaymakamızı ziyaret ederek sportif etkinliklere ve sporcu kardeşlerimize vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ettik” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Gölbaşı Kaymakamı Tarık Buğra Seyhan; “Adıyaman’da uzun yıllar sporun içerisinde olup ilerleyen yaşlarına rağmen spordan kopmayarak masterler spor kulübü çatısı altında sportif faaliyette bulunan kulüp başkanı ve üyelerini yürekten kutluyorum. Edindğimiz bilgilere göre Gölbaşı ilçemizden de sporcu arkadaşlarımız kulüp çatısı altında ilçemizi temsil ediyor olmaları bizleri ayrıca sevindirmiştir. Bugün şahsıma yapmış oldukları ziyaretten dolayı kulüp başkanı Mehmet Güneş ve yönetim kurulu üyesi Necati Çelik’e teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Kulüp başkanı Mehmet Güneş ve yönetim kurulu üyesi Necati Çelik, kaymakam Tarık Buğra Seyhan’a forma hediye etti.