Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, denetimlerde olumsuz bir şeyin çıkmadığını belirterek, fuar organizasyonunu yapan Medya Trend kurulu başkanı Mustafa Gül'ün şahsında fuara katılarak 'Sağlıklı ve Güvenli Gıda'nın Şanlıurfalı hemşerilerimize ulaştırılmasını sağlayan tüm firmalara teşekkür ediyorum. dedi. 

İl Müdürü Aksoy; “Tüm Stantlar Tarafımızca Denetlendi, Kurallara Uyan Fuar Katılımcılarına Teşekkürler”

Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy, denetimlerde olumsuz bir şeyin çıkmadığını belirterek, fuar organizasyonunu yapan Medya Trend kurulu başkanı Mustafa Gül'ün şahsında fuara katılarak 'Sağlıklı ve Güvenli Gıda'nın Şanlıurfalı hemşerilerimize ulaştırılmasını sağlayan tüm firmalara teşekkür ediyorum. dedi.

Fuar alanında yapılan denetimler sonucunda firmaların ‘Sağlıklı ve Güvenli Gıda’ prosedürüne uygun hareket ettiklerinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Şanlıurfa Tarım ve Orman İl Müdürü Mehmet Aksoy; “İlimiz fuar merkezinde Medya Trend Fuarcılık şirketi tarafından bu yıl 12. Düzenlenen yöresel ürünler fuarına farklı illerden çok sayıda firma katılım sağladı. Bu tür organizasyonlar düzenlenmeden önce firma yetkilileriyle yapmış olduğumuz toplantılarda Sağlıklı ve Güvenli Gıda konusunda hassasiyetlerimizi her zaman dile getiriyoruz. Bu vesileyle düzenlenen fuar alanında Gıda ve Yem Şube Müdürümüz Abdulkladir Fidan ve beraberindeki ekiplerimiz tarafından 60 gıda firması ve binlerce ürün denetlenmiş olup 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde bir firmanın kurallara uygun olmayan ürünlerine tarafımızca  el konulmuş olup, fuar firması tarafından derhal fuardan çıkarılmıştır. O firma dışında diğer katılımcılarda her hangi bir olumsuzluğa rastlanmamıştır. Bu vesileyle Medya Trend Fuarcılık yönetim kurulu başkanı Mustafa Gül ve ekibini ziyaret ederek sağlıklı ve güvenli gıda ürünlerinin Şanlıurfalı hemşehrilerimize ulaştırılması konusundaki hassasiyetlerinden dolayı kendilerine ve fuara katılan firmalarımıza teşekkür ettik. Şanlıurfa İl Tarım ve Orman müdürlüğü olarak halkamızın sağlığını yakından ilgilendiren konularda hassasiyet göstermeye devam edeceğiz” dedi.

Mustafa Gül; "fuarlarımızda Sağlıklı ve Güvenli Gıda prosedürüne hassasiyet göstermeye devam edeceğiz”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Medya Trend Fuarcılık yönetim kurulu başkanı Mustafa Gül; “Şirketimiz bünyesinde uzun süredir fuar etkinliği düzenlemekteyiz. Çoğunlukla gıda ürünleri üzerine düzenlenen fuarlarımızda firmalarla yapmış olduğumuz görüşmelerde önceliğimiz sağlıklı ve kaliteli ürünlerin sergilenmesi olduğunu vurgulamaktayız. Fuar başladığı andan itibaren kendimizde sıklıkla stantları gezerek ürünleri kendi çapımızda inceliyoruz. Bunun yanı sıra Şanlıurfa Tarım ve Orman il müdürlüğümüze bağlı Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü ekipleri fuara katılan 60 gıda firmasının stantlarda bulunan ürünlerinden gerek numune alarak gerekse de ürünleri bizzat kontrol ederek denetimde bulundular. Yapılan denetimler sonucunda, kurallara uygun olmayan bir firmamızın standı kapatılmış olup fuarla ilişkisi kesilmiştir. Diğer tüm katılımcıların ürünlerinde her hangi bir olumsuzluk olmadığı, ürünlerin sağlıklı ve güvenli gıda prosedürüne uygun olduğunun ortaya çıkması bizleri mutlu etmiştir. Sayın müdürümüzün ziyaretleri esnasında firma olarak göstermiş olduğumuz hassasiyetlerden dolayı teşekkür etmeleri bizleri mutlu etmiştir. Medya Trend fuarcılık olarak bundan sonra da düzenleyeceğimiz fuarlarımızda Sağlıklı ve Güvenli Gıda prosedürüne hassasiyet göstermeye devam edeceğiz” dedi.