Her şey normal olduğu için yaşama minnettarım.

Her şeyin normale döneceği, sağlığımıza hayatta olduğumuza bol bol şükredeceğimiz, doğa ya minnetlerimizi ve şükranlarımızı söyleyeceğimiz, ben merkezli değil BİZ merkezli olacağımız, şükür dolu bir haftaya GÜNAYDIN..

Yaşadığımız sıkıntılı süreci birlikte en kısa sürede atlatacağız. Umudumuzu yitirmeden, korkularımızı atatarak, olumlu düşünerek, Esmalarımızı, dualarımızı daha çok okuyarak, bol bol olumlama yaparak, sevgi ile kalarak Evde kalarak keyifli bir şekilde atlatacağız.

Bu süreç içerisinde bol bol kitap okuyalım, kaliteli ve enerjimizi yükseltecek filmler, diziler, müzikler dinleyelim. Alın şişlerinizi ve ipinizi eline bol bol atkı örün, lif örün, kazak örün. Ve sonra süreç bitiminde onları kimsesiz çocuklara, yaşlılara, ihtiyacı olanlara hediye edelim. Mutlu edelim ve mutlu olalım.

Ama önce korkumuz atalım. Panik yapmayalım.

Şu olumlamayı bol bol tekrar edelim. Sabah akşam en az 10 dakika aynanın karşısında yapabilirsiniz, ses kaydına alıp dinleyebilirsiniz. İnanarak, isteyerek ve pes etmeden yaparsanız inanın çok faydasını göreceksiniz.

Hadi başlayalım o zaman.

Corona virüsü korkumu biliyor ve kabul ediyorum. Şu anda sevgiye dönüştürüyorum, sevgiyle evrene gönderiyorum. Ben güvendeyim, ben güvendeyim, ben güvendeyim

Kendimizi güvende hissedeceğimiz sağlıklı, sevgi dolu bir haftaya.

Sevgi ile kalın