Ziyarette Adıyaman Kent Konseyinin yapısı ve çalışmaları hakkında bilgi veren Kent Konseyi Başkanı Sinan Temel, Adıyaman Üniversitesinin çalışmaları karşısında büyük memnuniyet duyduklarını, kamuoyunca da takdir edildiğini söyledi.

Adıyaman Üniversitesi ve Adıyaman Kent Konseyi işbirliğini şehrimiz açısından çok önemsediklerini söyleyen Temel şunları söyledi: “Adıyaman’ı bilen ve önemseyen sayın rektörümüzün çalışmalarını takdirle takip ediyoruz. Birçok alanda gelişmek, kabuğunu kırmak isteyen ilimiz için üniversitemizin önemli bir kazanım olduğunu biliyoruz. Üniversitemizin bilimsel ve toplumsal çalışmalarının yakın gelecekte şehrimize çok olumlu yönleri ile yansıyacağına inanıyoruz. Bu bağlamda Adıyaman Kent Konseyi olarak her zaman sayın rektörümüzün yanındayız. Yürütme kurulunda yer alan değerli arkadaşlarımızla birlikte gösterdikleri ilgiden dolayı sayın rektörümüze teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.”

Rektör Prof. Dr. Mehmet Turgut ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi: “Kent Konseyinin çalışmalarını takip ediyorum, güzel çalışmalar başlattığınızı görüyor, şehrimiz adına memnuniyet duyuyorum. Kent Konseyleri bulundukları kent için önemli bir yapı ve işleve sahiptir. Adıyaman’ımız her şeyin en güzeline ve iyisine layıktır. Hep birlikte şehrimizi aydınlık geleceğe, daha müreffeh ve huzurlu yarınlara taşıyacağız. Ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.”