HABER:METİN HARIKCI

Merkezi İstanbul’da bulunan Türkiye’nin en büyük Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Karadeniz Vakfının 18. Olağan Kongresi İstinye İbrahim Cevahir tesislerinde gerçekleştirildi.

Kongreye, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eski Maliye Bakanı Nurettin Nebati, MHP MYK Üyesi Murat Kotra ve siyaset, sanat, spor dünyasından çok sayıda delegenin katıldığı kongrede, Başkanlığa yeniden Yusuf Cevahir, Vakıf Genel Sekreterliğine Hüseyin Güler seçilirken,  Eski İçişleri Bakanı İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu Eski maliye bakanı, Şanlıurfa Milletvekili Nurettin Nebati, MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu, İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi, iş insanı İnanç Yakup Çolak’ın yer aldıkları yeni yönetim kuruluna seçilerek  önemli bir başarıya imza attılar.

Karadeniz Vakfı Yönetim Kuruluna seçilmenin sevincini yaşadığını dile getiren Çolak; “Bu ulvi göreve layık görüldüğüm için başta vakfımızın genel başkanı Yusuf Cevahir ve yönetim kurulu arkadaşlarıma sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.