Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grupta mücadele eden ve Adıyaman Atatürk Stadında 02 Kahta Spor, kendi evinde ağırladığı rakibi Siverek Belediye Sporu Bahri Arslanlı ve Gökhan Demir'in attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Baştan sona Kahtaspor'un üstünlüğüyle geçen maçın 21. dakikasında Bahri Arslan, attığı golle takımını 1-0 öne gaçirirken, ilk yarının sonlarında Kahtaspor kazandığı penaltıyı gole çeviremezken, maçın ilk yarısı Kahtaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinici yarıya da iyi başlayan Kahtaspor maçın 55. dakikasında Gökhan Demir'in attğı golle durumu 2-0 yaptı. Maçın 65. dakikasında penaltı kazanan konuk ekip Caner'in attığı golle durumu 2-1 yaparken, maçta başka gol almadı. Zorlu rakibini 2-1 yenmeyi başaran Kahtaspor şampiyonluk yolunda önemli bir galibiyate imza attı.

Takım olarak çok iyi bir hava yakaladıklarını belirten Kahtaspor Teknik Direktörü Erhan Koç; "Siverekspor grubun güçlü ekiplerinden birisi ve maçın zorlu geçeceğini tahmin ediyorduk. İlk yarıda bulduğumuz golün ardından kazanmış olduğumuz penaltıyı da gole çevirmiş olsaydık, maçın skoru daha farklı olabilirdi. İkinci yarının başında bulduğumuz ikinci gol bizi iyice rahattaltı. Rakip oyundan kopmadı ve girmiş oldukları pozisyonda buldukları penaltının ardından gelen gol ister istmez oyunumuzu biraz etkiledi. Ancak maçın sonuna kadar rakibimize fazla bir pozisyon vermedik ve zorlu maçı 2-1 kazanarak önemli bir galibiyet almış olduk. Bizlere bu galibiyeti yaşatan sporcularımıza ve her zaman yanımızda olan taraftarımıa teşekkür ediyorum" dedi.