Yeni güzel keyifli sağlıklı güne merhaba, bu günün hediyesi nelerdir.

Bu gün kapımı mucizelere açtım, Bu gün Hayatımda bilerek yada bilmeyerek kapatmış olduğum bütün kilitli kapıları açtım.

Kendimin koymuş olduğum blokajları açtım ve bunları yapınca bir de sayı sekansımız 999 ve 777’yi bol bol kodlarsak, önümüzde açılacak olanlar kapıları görmeye ne dersiniz?

Bu gün bir düşünelim bakalım. Hayatımızda ne kadar Hayır demeyi biliyoruz? Ya da gerçekten gerektiğinde hayır diyebiliyor muyuz ?

İnsanlara hayır demeyi öğrenin. İnsanlara hayır demeyi öğrendiğinizde, hem insanların gerçekten gerçek yüzlerini görebileceksiniz hem de ileride sizi üzebilecek olaylardan kendinizi korumuş olacaksınız.

Ve hayır demeyi öğrendiğinde kimlerin yanında olduğunu, kimlerin seni gerçekten sevdiğini ve kimlerin menfaatleri için yanında olduklarını anlayacaksın. Korkma hayır demekten, çekinme. En büyük özgürlüktür bir insana " HAYIR " diyebilmek..

O zaman gerektiğinde Hayır diyebileceğimiz günlere..

BU GÜNKÜ AŞK KARTLARIMIZ DER Kİ;

Yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Bu yanlış anlaşılmalar ilişkinizi olumsuz etkileyebilir. Karşılıklı konuyu tartışmadan uzak tutarak konuşarak çözmeniz gerekiyor. İlişkinizde bu aralar iletişim kopukluğu var. Ne yapıyoruz bu yanlış anlaşılmaları ve iletişim kopukluğunu çözüyoruz.

BU GÜNÜN OLUMLAMASI ;

Tüm Duygularımla varım.

Farkındalığım her gün daha çok artıyor.

Bilincim her gün daha çok artıyor.

Bakış açım her gün daha çok genişliyor.

Her gün daha hoşgörülü oluyorum.

İçimdeki sevgi her gün daha çok artıyor.

Günün esması :

Ya Cami ,Ya Nur 226 kere suya okuyup içerseniz ve bolluk bereket isteyin..

Sevgi ile kalın.