Nerede olursanız olun öncelikle rahatlamayı, olayları akışına bırakmayı deneyin. Akışın yönünü değiştirmek yerine kabule geçelim. Kabule geçersek hayatımız düzene girer..

"SPONTANE “gelişmelere yer açın. Akışa geçin, An 'da kalın. An'ın tadını çıkarın.. Olumlu düşünün. Ne kadar olumlu düşünürseniz ve affederseniz size bin kat geri döner. Deneyelim ve görelim..

BAKALIM BU HAFTA MELEK KARTLARIMIZ NE DİYOR??

Bu aralar yanlış insanlara ve etrafınıza dikkat edin. Bu hafta ibdaların gerçek yüzlerini göreceksiniz. Maskeleri düşecek. Aslında sizin için iyi olacak. Etrafınızdaki işe yaramayan, sizi üzen insanları hayatınızdan çıkaracaksınız ve yenilere yer açmış olacaksınız. Haydi bakalım, gelecek yeni insanlar size şans ve keyifli günler getirsin.

Kadınlara dikkat edin bu aralar. Hiç ummadığınız insanlardan darbe alabilirsiniz aman dikkat..

Kadınlar; kadının düşmanı olma yerine birlikte paylaşarak güzel şeyler yapmayı düşünseniz, hemcinsinize dost olarak yaklaşsanız her şey çok daha güzel olacak. Önünüze güzel kapılar açılıyor iyi değerlendirin. Kendinize biraz zaman ayırın. Meditasyon yapın, keyifli müzikler dinleyin, doğa ile vakit geçirin, toprağa basın size çok iyi gelecek. Bırakın el alem ne diyecek demeyi ..O el alem evinizde sıkıntılı günler geçirirken kapınızı çalıp nasılsın ? Bir şeye ihtiyacın var mi ? Diyor mu ?

Demiyor. El alem ne derse desin boş verin. Açın Rober Hatemo 'dan "Hadi hadi El alem ne derse desin "i dinleyin.. Eller havaya..

ASK KARTLARIMIZ Der ki ;

"GÜVEN Sorununu aş ". Bunu aştıktan sonra, kendine güvenip, ona da güvendikten sonra güven duygusu, ilişkini güvenli kılacak. Korkularını atınca ve sorun kaynağını kabul edince çok güzel bir ilişki yaşayacaksın.

OLUMLAMAMIZ.." Aşkıma güveniyorum. Aşkım gerçek .Ben kendimi çok seviyorum.. Ben kendime ve aşkıma güveniyorum."

Bunları bol bol söyleyelim.

Her iyilik küçük bir sürprizdir. Bu gün bir iyilik yapın ama sadece siz bilin. Bir çocuğu sevindirin mesela. Her şey sevmekle başlar.

Dünya üzerindeki bütün kadınların, bir önceki günden daha güçlü ve mutlu olduğu bir gün olsun.

Sevgi ile kalın.. Kendinize iyi davranın..