Pandemiye rağmen hakemler olarak federasyon tarafından verilen görevlendirmeyi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ettiklerini dile vetiren başkan Mustafa İnan; “Dernek olarak pandemi sürecinde bizlerde devletimizin belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde görevimizi en iyi şekilde ifa etmeye çalıştık. Sezon içerisinde oynanan futbol müsabakalarında hakem arkadaşlarımız görev alarak ilimizi en iyi şekilde temsil etmişlerdir. Ayrıca yakın bir zamanda olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik ve bugün yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ilimiz valisi sayın Mahmut Çuhadar’ı makamında ziyaret ederek derneğimiz hakkında bilgiler verdik.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Adıyaman valisi Mahmut Çuhadar; “Yakın bir zamanda kongresini gerçekleştiren Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adıyaman Şubemizi tebrik ediyorum, yeni başkanı ve yönetim kuruluna başarılar diliyorum. Normalleşme sürecinin başlamasıyla birlikte müsabakalarda görev alacak olan hakem arkadaşlarımıza başarılar diliyor, Ziyaretlerinden dolayı Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Mustafa İnan ve beraberindeki heyete teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Adıyaman Şube Başkanı Mustafa İnan Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar'a günün anısına hakem forması hediye etti.