Gölbaşı Belediyesi kültür ve sanat etkinlikler çerçevesinde belediye konferans salonunda düzenlenen oyuna, Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Yönetmenliğini Metin Karaman’ın yaptığı; Ömür Akkan, Muhlis Asan, Ceren Bayir, Selin Köktener, Sezen Ürgen, Hakan Fidan ve Ergin Yıldız isimli oyuncular tarafından oynanan tek perdelik “ Hikaye-i Kaymakam ” adlı tiyatro oyununa Gölbaşılılar yoğun ilgi gösterdi. 
Oyunda bir Kaymakam’ın başından geçen olaylar trajikomik bir dille hem anlatıldı hem de düşündürdü. Yaklaşık 2 saat süren tiyatro oyunu sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. 
Oyuncu Ömür Akkan, oyun sonunda yaptığı konuşmasında Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir’in her yıl kendilerine davet ettiğini belirterek kendilerini burada Gölbaşılı sanatseverlerle buluşturdukları için teşekkürlerini sundu.
Oyundan sonra oyuncuları tebrik eden Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, Tiyatro Balans oyuncularını ilçede ağırlamaktan mutluluk duyduklarını belirterek oyunculara çiçek ve Gölbaşı Peygamber Üzümü takdiminde bulundu.