Haber-Metin HARIKÇI

Mezarlık camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası 52 yaşındaki Erol Çil’in cenazesi dualarla Belediye mezarlığında toprağa verildi.

Belediye mezarlığında düzenlenen cenaze törenine Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kurum Müdürleri, Ticaret Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenaze töreni sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Süleyman Kılınç; “Yıllarını eğitime ve spora adamış beden eğitimi öğretmeni Erol Çil Kardeşimiz Rahmet-i Rahman'a kavuştu. Bizlerde son görevimizi yerine getirdik. Kendisine Allah’tan rahmet kıymetli ailesine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” dedi.

Camia olarak büyük bir üzüntü yaşadıklarını dile getiren Memur-Sen ve Eğitim Birsen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz; “Değerli üyemiz, Ticaret Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi müdür yardımcısı Erol Çil kardeşimizin vefatı bizleri derinden üzmüştür. Bugün kendisine son görevimizi yapmak üzere bir araya geldik. Rabbim mekanını cennet eylesin, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. Milli eğitim camiamızın başı sağolsun” şeklinde konuştu.

02haberler.com internet sitesi olarak, Erol Çil hocamıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve eğitim camiasına başsağlığı ve sabırlar dileriz. Mekanı cennet olsun...