Haber-Metin Harıkçı

2021-2022 Futbol sezonunda mücadele ettiği C grubunda elde etmiş olduğu başarılarla sezonu 3. Olarak tamamlayan Çelikhan Bal Spor kulübü Başkanı Selahattin Yıldız ve beraberindeki heyet kaymakam Aslantürk bir süre sohbet edip, sezonun değerlendirmesini yaptı.

Ziyarette bir açıklamada bulunan Çelikhan Bal Spor Kulübü Başkanı Selahattin Yıldız; “Adıyaman Birinci Amatör Ligi 2021-2022 sezonunda kulüp olarak C grubunda mücadele ettik. Futbolcu kardeşlerimiz sezon başından bu yana ellerinden gelenin en iyisini yapmaya gayret ettiler. Hedefimiz grubumuzda ilk ikiye girip play-Off’a kalmaktı ama kısmet değilmiş, grupta üçüncü olarak sezonu tamamlamış olduk. Bizim için en önemli şey ilçemize yakışır bir şekilde mücadele etmekti ve bunu başardığımız için çok mutluyuz. Çünkü spor; barış, kardeşlik ve dostluktur. Spor kalplerin kaynaşması için, toplumsal barış için, erdemli, ahlaklı bir gençlik yetişmesi için münbit bir zemindir. Bir grup adanmış genç, bu duygu ve düşüncelerle bir memlekette, topluma öncülük yapıyor, gençlerin elinden, yüreğinden tutuyor ve yola çıkıyorlar. Bu bağlamda sezon boyunca bizlere destek olan kaymakamımız Abdullah Aslantürk’e Teşekkür ziyaretinde bulunduk. Mevzu Gençlik ve Spor olunca hoş bir sohbet oldu. Misafirperverliğinden dolayı Kaymakamımıza şükranlarımızı arz ediyoruz.” Dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çelikhan Kaymakamı Abdullah Aslantürk; “İlçemizde spora gönül vermiş gençlerimizden kurulu Çelikhan Bal Spor kulübümüz 2021-2022 futbol sezonunda Adıyaman birinci amatör liginde ilçemize yakışır bir şekilde mücadele ettiler. Gruplarında almış oldukları başarılı sonuçlar neticesinde sezonu 3. Olarak tamamladılar kulüp başkanımızı, teknik heyetimizi ve futbolcu kardeşlerimizi yürekten kutluyorum. İnşallah ileriki sezonlarda daha güzel başarılara imza atarak ilçemizi üst liglerde temsil ederler. Bugün bizlere nezaket ziyaretinde bulunan kulüp başkanı Selahattin Yıldız’a, yönetim kurulu üyelerine ve futbolcu kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Çelikhan Bal Spor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldız, ilçe kaymakamı Abdullah Aslantürk’e günün anısına Çelikhan Bal Spor kulüp eşofmanından hediye etti.