"Taşıma Suyla Günü Kurtarmaya Çalışıyoruz"

Yaklaşık bir buçuk yıldır su sıkıntısı yaşadıklarını belirten mahalle sakinlerinden Kenan Yelken; “Ne zaman belediyemizi arasak bize, ‘Doğalgaz çalışması var o nedenle sular kesiliyor’ cevabı veriliyor. Tarlada çalışıp geliyoruz evde duş alacak su yok, evde yemek yapılıyor bulaşık yıkayacak su yok. Ailece her gün pet şişelerle su taşımak zorunda kalıyoruz.

Taşıma suyla günü kurtarmaya çalışıyoruz. Tamam belki ilçemizde doğalgaz çalışması, alt yapı çalışması olabilir ama bu kadar uzun süre vatandaş mağdur edilemez. Belediyemizden ve yetkililerden ricamız su kesintisine bir an evvel son verilsin” dedi.

Çat Barajının Dibinde Suya Hasret Kaldık”

Su kesintilerinin kendilerini bezdirdiğini ifade eden mahalle sakinlerinden Abuzer Karcı; “Çat barajının dibinde yaşıyoruz ama maalesef suya hasret kalmış durumdayız. Bir yıldan fazla bir süredir mahallemizde su kesintisi yaşanıyor. Haliyle evlerde büyük sıkıntı yaşıyoruz.

Evde düzenimiz kalmadı, pandemi sürecinin yoğun olduğu şu günlerde yeterli derecede temizlik yapamıyoruz Belediye başkanımızdan ricamız yaşanan bu sıkıntının bir an evvel bitmesi için çözüm bulunmasını istiyoruz.” Dedi.