Adıyamanlılar Vakfı Genel Başkanı Sait Aybak, ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, Kahta Belediye Başkan adayı Engin Akel ve beraberinde gelen heyete teşekkür etti.

Aybak, Türkiye’nin geleceğine yön vermisi açısından 31 Mart yerel seçimlerinin son derece önemli olduğuna vurgu yaparak, genel seçimde olduğu gibi yerel seçimde de AK Parti'nin Adıyaman ve ilçelerinde büyük bir zaferle çıkacağına inandığını söyledi.

- "BU YOLCULUKTA BİRLİKTE YOL YÜRÜYECEĞİZ"

 AK Parti Kahta Belediye Başkan adayı Engin Akel ise vakıf işinin tıpkı belediye başkanlığı görevi gibi gönül işi olduğunu söyledi.

Adıyamanlılar Vakfı'nın çalışmalarını takdirle karşıladığını belirten Akel, ''Adıyamanlılar Vakfı denince İstanbul’daki Adıyamanlıların çatı konumundadır. Allah izin verirse 31 Mart da belediye başkanlığına seçilirsem sürekli siz değerli hemşerilerimizle istişare halinde olup, hep birlikte ortak akıl çerçevesinde güzel hizmetlere imza atacağız inşallah. Bu yolculukta birlikte yol yürüyeceğiz.'' dedi.

 31 Mart yerel seçimi için hemşerilerden destek talebinde bulundu.

AYDIN:"PİRE İÇİN SAKIN YORGAN YAKMAYIN"

AK Parti Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın da AK Parti hükümeti döneminde Adıyaman’a hak ettiği hizmetlerin geldiğini 31 Mart yerel seçiminin en az genel seçim kadar önemli olduğunu, istikrar ve istikbal için de büyük bir ehemmiyet teşkil ettiğini söyledi.

Aydın 20 yıldır aktif olarak siyasetin içerisinde olduğunu vurgulayarak, şunları kaydetti:

''Hiçbir dönem Kahta da vatandaşların bu denli birbiriyle kenetlendiğine şahit olamadık. Engin Akel kardeşimiz bilgi birikimi ve tecrübesiyle Kahta için önemli bir figürdür. Kahta için önemli projeler hayata geçireceğine inancım tamdır. Adıyaman da hizmet çıtaların daha da yükselmesi için il ve ilçe adaylarımızın kazanması lazım. Aksi halde iktidarın gücünü arkasında hissedemeyen belediyeler başarılı olması imkansızdır. İstanbul'da 3, İzmir de ise 2 ilçenin belediye başkan adayının Adıyamanlı olması hepimiz için önemli bir zenginliktir. Bu zenginliğin değeri iyi anlaşılması gerekir. Birbirimizi ne kadar severek ve sarılarsak o kadar başarıya ulaşabiliriz. Ahmet Aydın'ın veya bir kardeşimizin hatası oldu diye pireye kızıp yorganı yakmayalım. Hep birlikte gönül köprüleri inşa etmek için çaba sarf etmeliyiz. Bu seçimde bir oyun bile kaybına tekamül edemeyeceğimiz kadar önemlidir.''