Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette TÜGVA İl Temsilcisi Toprak, vakfın ülke ve il genelindeki çalışmaları hakkında Rektör Turgut’a bilgiler verdi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fatih Doğanoğlu ve Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Toprak’a TÜGVA  Merkez İlçe Başkanı Ayhan Tekin eşlik etti.

Üniversite-sanayi iş birliği başta olmak üzere her türlü bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin yapılmasına ilişkin görüşmelerin gerçekleştiği ziyarette, gençlerin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar yapmaya büyük önem verdiklerinin altını çizen Toprak, hayata geçirmiş oldukları ve gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden bahsetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Turgut, TÜGVA Adıyaman İl Temsilcisi Toprak ve vakıf yönetimine teşekkür ederek, Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesinin menfaatleri doğrultusunda yürütülecek olan her türlü projede iş birliğine hazır olduğunu vurguladı.

Ziyaretin ardından İl Temsilcisi Toprak tarafından Rektör Turgut ve Genel Sekreter Dündar’a Türkiye Gençlik Vakfı tarafından hazırlanan çeşitli dergi ve yayınlar hediye edildi.