Haber-Metin HARIKÇI

İl Müftüsü Mehmet Taşçı’nın Adıyaman’da çok güzel bir iz bırakıp tayin olduğunu belirten Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Başkanı Abdulkadir Geylani Taş; “Adıyaman il Müftüsü olarak görev yaptığı Dört yıl sonrası Adana Büyükşehir il Müftüsü olarak atanan değerli Müftümüz Mehmet Taşçı hocamıza görev süresince Adıyaman'a güzel hizmetlere vesile oldu. Zaman zaman bazı kurum müdürleri gelirler, bir süre tayin olup giderler. Ne geldiği belli olur, ne gittiği. Ama il müftümüz Mehmet Taşçı’nın ilimizden ayrılması manevi olarak bizleri üzdü. Devlette devamlılık esastır bu bakımdan Adana’da artık bir kapımız var. Kendisine ilimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni görev yerinde başarılar diliyorum” dedi.

Adıyaman’ı ve Adıyaman halkını çok sevdiğini dile getiren Adana İl Müftüsü Mehmet Taşçı; “Dört yıl boyunca çalışma arkadaşlarımızla birlikte Adıyaman’ımıza elimizden geleni yapmaya gayret ettik. Kısmet oldu ve Adana’ya atandık. Geride bir hoş seda bırakabildiysek ne mutlu bize. Adıyaman halkındın, çalışma arkadaşlarımdan ve değerli muhtarlarımdan bir kez daha haklarını helal etmesini istiyorum. Benimde kendilerinde hakkım varsa helal olsun. Bugün bizleri en güzel şekilde ağırlayıp, Plaketle Adana’ya uğurlayan Adıyaman Muhtarlar Federasyonu başkanı Abdulkadir Geylani Taş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Adıyaman Muhtarlar Federasyonu Mahmut Göksu toplantı salonunda bir süre muhtarlarla sohbet eden Adıyaman eski il müftüsü Mehmet Taşçı’ya Adıyaman Muhtarlar Federasyonu başkanı Abdulkadir Geylani Taş, hizmetlerinden dolayı Adana il müftü görevine Atanan Mehmet Taşçı’ya plaket takdim etti.