Ülkemizde huzur içinde yaşıyorsak bunun tek sebebinin güvenlik güçlerimiz olduğunu dile getiren Kent konseyi başkanı Sinan Temel; “Ülkemiz uzun yıllardır terör belası ile mücadele etmekte. Son yıllarda ülkemiz içindeki terör unsurları bir bir yok edilirken, ülkemiz sınırlarını tehdit eden terör unsurlarıyla da bir bir mücadelemiz devam etmektedir. Son olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türkiye’nin sınır güvenliğini korumak, bölgede bir terör koridorunun kurulmasına engel olmak ve bölgenin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla terör örgütü PKK/YPG/PYD ve DEAŞ’a karşı operasyon başlamıştır. Başarılı bir şekilde devam eden operasyon esnasında görev aldığı mevziye havan mermisinin düşmesi sonucu yaralanan hemşehrimiz Mahmut Kaplan, Şanlıurfa Ceylanpınar Hastanesindeki ilk tedavisinin ardından baba ocağına getirildik. Kendisine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Rabbim şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin, ülkemizin güvenliği için yaralanan gazilerimize Allah’tan şifalar diliyoruz. Rabbim şu anda ülkemiz sınırları içinde ve sınırları dışında görev yapan güvenlik güçlerimize güç kuvvet versin, ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

Ziyarette Kent konseyi başkanı Sinan Temel’e, başkan vekili Abdulkerim Işık ve kent konseyi genel sekreteri M. Sait Yıldırım eşlik etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Barış Pınarı Harekatı gazisi Mahmut Kaplan, vatan sağ olsun. Ülkemiz, bayrağımız ve vatanımız için canımız feda. Beni ziyaret edip geçmiş olsun dileklerini ileten kent konseyi başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.