İYİ Parti Adıyaman il başkanı Kenan Doğan merkez ilçe Başkanı Hakan Karaaslan ve beraberindeki heyet Adıyaman merkezde esnafa, vatandaşa maske ve Berber esnafına koruyucu siperlik dağıttı.

Corona Virüs salgını her geçen güt etkisini yitirmesine rağmen tehlikenin henüz tam olarak geçmediğini belirten İYİ Parti Adıyaman İl Başkanı Kenan Doğan; “Türkiye geneli olduğu gibi ilimizde de Corona Virüs salgınıyla ilgili yapılan çalışmalar ve alınan önlemler neticesinde salgının büyümesinin önüne geçilmiştir ancak henüz tamamıyla bitmemiştir. O nedenle tedbiri elden bırakmamalıyız. Normalleşme kararının alınmasıyla birlikte kısmet oldu ve bugün uzun bir aradan sonra Cuma namazını tekrar birlikte kılmak nasip oldu. İl teşkilatı olarak bizlerde Cuma namazı öncesi teşkilat olarak önce esnafımıza, ardından namaz öncesi namaz kılınan camilerimizin önünde vatandaşımıza Maske ve Berber esnafımıza koruyucu siperlik dağıttık. Ziyaret ettiğimiz esnafımıza ve vatandaşlarımıza tedbiri elden bırakmamamız gerektiği hususunu illettik. İnşallah hep birlikte Corona Virüs illetinin üstesinden de geleceğiz.” Dedi.

ESNAFIMIZIN DURUMU HİÇ İÇAÇISI DEĞİL

Yaklaşık 3aydır çalışamadan geçinme konusunda mucizeler yaratan esnafımızla ekonomi ve kendilerinin durumlarına ilişkin duygu ve düşüncelerimizi paylaştık. Maalesef esnafın büyük bir bölümünün durumunun iç açıcı olmadığını müşahede ettik. Esnafın durumunun yakınken takibine devam edeceğiz ve tespitlerimizden bir raporla parti genel merkezine bildireceğiz. Bu sıkıntılı günler mutlaka geçecektir ancak iktidar amasız fakatsız derhal can suyu dediğimiz bir miktar parayı tüm esnafa hibe olarak vermelidir ve esnaf bu üç ay boyunca kaybettiklerini azda olsa telafi edebilmeli dedi.

Maske dağıtımına İYİ Parti Adıyaman İl başkanı Kenan Doğan’a yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra ilçe başkanı Hakan Karaaslan eşlik ederken, esnaf ve vatandaşlar kendilerine verilen Maskelerden ve dertlerini dinlemelerinden dolayı İYİ Parti teşkilatına teşekkür ettiklerini ifade ettiler.